Hvordan kan jeg konvertere videoer i Windows til min iPod?

July 31

Det er muligt at konvertere film på computeren --- uanset om de formateres til Windows Media Player, Real Video eller Quicktime --- at være forenelig med iTunes, en iPod eller en iPhone. Alt, der kræves, er den nødvendige program til at lette en hensigtsmæssig omdannelse. Følgende produkter vil få dig på vej til at nyde dine foretrukne hjemmevideoer på din iPod eller iPhone på ingen tid. (Derudover når du har konverteret dine videofiler, du vil være i stand til at nyde dem via den integrerede iTunes-afspiller samt tilhørende Apple-produkter, såsom AppleTV.)

Instruktioner

1 Windows Media Player er standard film spilleren til Windows eller Vista operativsystem. Du kan konvertere video filer fra Windows Media til en iTunes kompatibelt format med hjælp fra Crazi Video media converter. Først downloade Crazi Video fra Riverpast.com hjemmeside (se Resources). Start programmet, og tilføje dit Windows Media-fil ved at vælge "WMV" filtypenavn fra værktøjslinjen. Vælg den fil, du ønsker at konvertere, og klik på knappen i nederste højre til "Åbn" filen. Klik på "Output Format" for at vælge "iPod", og vælg den fil, du ønsker at konvertere fra listen. Et vindue til "Konverter Fil" vil åbne, og fra "Output Directory," "Gennemse" for at vælge "Tilføj til iTunes til synkronisering." Tilstødende der er en kasse til "Føj til afspilningsliste", som du så bliver nødt til at give med et navn. Systemet er nu klar til at behandle din konvertering og føje den til din iTunes-spilleliste.

2 QuickTime er standard afspiller til Apple styresystem, men det er også tilgængelig til brug på Windows-operativsystemet. At konvertere QuickTime-video til brug med iTunes skal du have QuickTime Pro installeret. Når du har installeret dette program, fra menuen øverst til venstre på skærmen, skal du vælge "File" og falde ned til "Åbn fil". Vælg den relevante QuickTime-fil, du ønsker at konvertere, og vælg derefter "Export File;" du vil blive givet flere muligheder, og vælg "Film til iPod (320x240)." QuickTime vil nu konvertere din fil, og vise en statuslinje, der vil lukke, når processen er færdig. Når din konvertering er færdig, vil den konverterede fil vises på skrivebordet. Træk og slip filen i dit iTunes-bibliotek.

3 Rigtig Movie er en anden populær video spiller, hvis filer, du måtte ønske at konvertere til brug med iTunes og iPod. Du kan konvertere filer fra Real Movie til iTunes-format ved hjælp af ffmpegX konverter. Installer og åbn konverter, og et vindue åbnes. Vælg den fil, du ønsker at åbne ved at klikke på "åben" knappen. Omdøb den er relevant i boksen nedenfor filen og vælge de relevante indstillinger fra "Video" fanen. (Fanen er pre-befolket med forudindstillede indstillinger, men du kan justere dem, hvis du ønsker det.) Klik på "Encode" knappen nederst til højre i vinduet, og din fil vil blive kodet korrekt. Filen vil blive vist på skrivebordet, og du kan trække og slippe dem i dit iTunes-bibliotek.

TIPS

  • Disse programmer er beregnet til konvertering og nydelse af no- ophavsretligt beskyttet materiale. Brug ikke disse programmer til at overtræde loven om ophavsret.