Hvordan laver ord med Tagged Pictures på en Facebook profil

October 21

Hvordan laver ord med Tagged Pictures på en Facebook profil


Facebook-billeder, hvor du er tagget vises som miniaturebilleder i toppen af ​​din Facebook-profil side og i din startside news feed. Der er ingen måde at tilføje tekst til mærkede billeder, så teksten vises som en billedtekst med miniaturebilleder på din profilside, men du kan bruge løsning løsning at tilføje tekst som en kommentar, som andre brugere ser, når de dobbeltklik fotominiaturen på din profilside for at se billedet i fuld størrelse.

Instruktioner

1 Log ind på Facebook.

2 Klik på linket "Profil" i øverste navigationsmenu for at åbne din Facebook-profil side.

3 Klik på miniaturen af ​​det mærkede billede, som du ønsker at tilføje tekst i thumbnail billedgalleriet vises over din Facebook-væg på profilsiden. Dette åbner foto i sin oprindelige størrelse i Facebook fotobrowseren rude.

4 Klik på knappen "kommentar" i nederste venstre hjørne af billedet for at åbne "Skriv en kommentar" indtastningsfeltet.

5 Skriv en kommentar eller beskrivelse af fotografiet i indtastningsfeltet. Tryk på eller "Return" nøgle "Enter" på tastaturet for at tilføje kommentaren tekst til billedet.

TIPS

  • Fjern taggede billeder fra din Facebook-profil ved at klikke på den blå link "Fjern" under billedet original størrelse på højre side.

relaterede artikler