Sådan Find Abonnenter på Twitter

January 3

Bruger du Twitter? Twitter giver dig mulighed for at opdatere din status jævnligt, følge dine venner, udveksle oplysninger, og fremme en virksomhed, hjemmeside eller blog. Uanset om du bruger Twitter som en hobby eller til at fremme dit websted, blog eller forretning, finde tilhængere er en vigtig del af Twitter-processen. Heldigvis kan du finde tilhængere i mindst et par forskellige måder. Efter de trin, der er fastlagt i denne artikel vil hjælpe dig med at finde og fastholde kvidre tilhængere.

Instruktioner

Sådan Find Abonnenter på Twitter

1 Find personer til at følge på Twitter. Når du følger folk, vil de ofte følge dig tilbage.

2 Log ind på din Twitter-konto. Gå til Twitter (www.twitter.com) og type i dit brugernavn og password. Når du er logget ind, skal du klikke på "Find personer" linket i øverste højre hjørne af skærmen.

3 Vælg hvilken løsning du vil bruge til at finde folk på Twitter:. "Find på andre netværk," "Find People on Twitter" eller "Foreslåede brugere"

4 Tilføj tilhængere. Hvis du ønsker at finde folk ved at skrive i en Twitter-brugernavn, skal du klikke på "Find People on Twitter" -fanen øverst på siden. Efter siden indlæses, skal du skrive Twitter-brugernavn, du leder efter i søgefeltet og klik på "Søg". Hvis Twitter-brugernavn er i systemet, vil det komme op i søgeresultaterne. Hvis det ikke er i systemet, vil Twitter vise Twitter brugernavne ligner den, du har skrevet. Klik på brugernavnet i de søgeresultater, du vil føje til de personer, du følger. Klik derefter på "Follow", som er placeret under brugernavnet på personens profilside. For at finde folk på andre netværk (via e-mail), skal du klikke på "Find på andre netværk" fanen på toppen af ​​"Find personer" side. Klik på den type e-mail-konto, du har på venstre side af hjemmesiden. Skriv derefter din e-mail-adresse og adgangskode i de relevante felter og klik på "Fortsæt". Twitter vil finde folk, der er i din adressebog, der også har Twitter-konti for dig og vise dem i søgeresultaterne. Klik på brugernavnet på den person, du vil tilføje. Klik derefter på knappen "Follow", som ligger under hans eller hendes brugernavn på hans / hendes profil side. Hvis du ikke kender nogen på Twitter, kan du klikke på "Foreslåede brugere" på "Find People" side. Twitter vil bringe en liste over Twitterers de anser værdig følgende. Markér afkrydsningsfeltet ved hver Twitterer du ønsker at tilføje til de personer, du følger listen og klik på knappen "Follow" nederst på skærmen.

5 Inviter folk til at deltage Twitter og følger dig. Gå til "Find personer" side. Klik derefter på fanen "Inviter via e-mail" øverst på siden. Indtast e-mail-adresserne på de personer, du gerne vil invitere til at følge dig i det relevante felt. Husk at adskille hver e-mail-adresse, du indtaster med et komma. Når du er færdig med at indtaste e-mail-adresser, tryk på knappen "Inviter" nederst på skærmen.

6 Spørg efter tilhængere. Log ind på din Twitter-konto. Når du er på de vigtigste smerte, bede om tilhængere i "Hvad laver du?" boks. Du kan sige noget lignende, "Jeg leder efter nye tilhængere, og jeg ville sætte pris på det, hvis du følger mig. Jeg vil følge dig tilbage til gengæld," eller "Jeg ville elske at møde nye mennesker. Venligst følg mig, og jeg vil følge dig tilbage. ser frem til at twitte med dig. "

7 Tweet nyttige, interessante og / eller informative ting. Folk, der tweet ting og links, der er nyttige, informativ og / eller interessant tendens til at tiltrække tilhængere.

8 Brug hashtags. Hashtags tillader folk at finde dig ved hjælp Twitter Search. For at oprette en hashtag, sætte et # tegn foran det motiv, du tweeting om i slutningen af ​​dit tweet. For eksempel, hvis du tweeter, "Jeg arbejder på en artikel til O, The Oprah Magazine," du kan sætte #writing i slutningen af ​​dit tweet for sin hashtag, så dit tweet ville læse, "Jeg arbejder på en artikel til O, The Oprah Magazine. #writing. "

9 Gentag ovenstående trin, som er nødvendigt for at finde tilhængere på Twitter.

TIPS

  • Brug klare hashtags.
  • Tweet nyttige, informative og / eller interessante ting.

relaterede artikler