Sådan oprettes Stationær til brug i e-mail

August 23

Sådan oprettes Stationær til brug i e-mail


Visse email-klienter tillader dig at tilføje e-mail brevpapir, også kendt som baggrundsbilleder eller farver, til meddelelser, du sender. Dette giver dig mulighed for at sende e-mails, der ser mere som noter trykt på brevpapir. Når det kombineres med forskellige skrifttyper og skrifttyper, e-mail brevpapir giver dig en elektronisk sende unikke og personlige meddelelser.

Instruktioner

1 Åbn den e-mail klient, som du bruger til at sende e-mails - for eksempel Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, AOL Mail eller Hotmail. I "Options" eller tilsvarende navngivne menu på din konto, skal du kontrollere, om du allerede har adgang til et sæt af e-mail brevpapir, der passer til dine behov. I Outlook produkter (den mest populære e-mail-klient, ifølge Campaign Monitor), vælg "Ny postmeddelelse Brug" fra menuen "Handlinger". Du kan bladre igennem og vælge det brevpapir, du foretrækker, eller klik på "More Stationery" for flere muligheder. Vælg den relevante brevpapir og gemme dit valg.

2 Opret e-mail brevpapir fra bunden, hvis du ikke kan finde allerede eksisterende brevpapir, som du ønsker at bruge. Åbn Adobe Photoshop eller et andet grafik redigering program og tegne dit billede ved hjælp af programmets værktøjer, hvis det er muligt. Alternativt, købe et billede du gerne fra en bestand fotografering websted såsom Istockphoto.com eller GettyImages.com. Sørg for, at vilkårene i købet tillade dig at bruge det billede, du valgte i e-mails. Gem dit billede, uanset om du har oprettet eller købt det, til din harddisk eller lokale netværk som en .gif eller .jpg-fil.

3 Vend tilbage til din e-mail-klient. Kig efter en indstilling, der vil give dig mulighed for at indsætte et baggrundsbillede eller farve i dine beskeder - placering og eksistensen af ​​denne mulighed vil variere afhængigt af din e-mail klient. I Outlook produkter, vælg "Baggrund" i menuen "Format". Vælg "Billede" og find det billede du gemte på harddisken. Vælg dit billede og gemme dit valg. Vend tilbage til din e-mail og bekræfte, at dit billede nu vises som en baggrund. Bemærk, at du bliver nødt til at bruge denne funktion på en HTML-meddelelse. Skift e-mail dine kontoindstillinger fra tekst til HTML, hvis nødvendigt.

TIPS

  • Ikke alle e-mail-klient tillader brug af brevpapir i meddelelser. Rådfør "Hjælp" indstillinger for din konto for at afgøre, om dit program understøtter e-mail brevpapir og den nøjagtige proces til at tilføje en baggrund til dine beskeder.

relaterede artikler