Sådan Start en blog og have det sjovt at skrive en blog

November 26

Ønsker du at skrive en blog her er et par nyttige tips.

Instruktioner

1 Start en blog er sjovt og noget let. Du kan bruge en af ​​de gratis blogging-tjenester. Blogger.com er nem at bruge, og de har mange forskellige skabeloner at vælge from.You kan også indlæse videoer og lyd på blogger, der gør dem sjove at use.There er mange forskellige muligheder, du kan oprette med blogger og andre som Google Fravær og Yahoo udgivere til at lave en lille indtægt fra din blog Hvis du vil have et .com navn, så kan du tjekke en blog tjeneste som wordpress.
Nu er du nødt til at beslutte, hvad du vil have din blog til at være omkring. Du bør forsøge at skrive om emner, som din kender og hvordan man kan tiltrække læsere til din blog med de samme interesser. Du kan også sætte det op for abonnement kun eller holde den åben for everyone.Your blog bør have en god titel og beskrivelse, og hvad bloggen er about.This vil hjælpe søgemaskinerne finde din blog.Try og holde navnet på din blog om, hvad du ønsker at skrive about.If din gode til madlavning prøve og navn som "Tiffanys madlavning". Jeg har en blog om bass fiskeri, så jeg kalder det "fishingforbass" .Du får den ide er det vigtigt at holde navnet som en del af blog subject.Pictures er stor på blogs, især hvis de hjælper med bloggen post.Some af de mest populære blogs er dem, hvor bloggeren tager billeder og skriver om it.Videos fungerer på samme måde, og knytte dem til YouTube eller linke dem tilbage til din blog.

2 Begynd at skrive indlæg og forsøge at være positiv og ikke kontroversielt, at blog-læsere som sjov og sjove ting læse about.Ask for feedback fra dine indlæg eller forslag til, hvordan man løser en problem.Bloggers gerne hjælpe og elsker at besvare denne type indlæg. Hvis du lægger ud, er negative stillinger og klager, hvad du får tilbage er negative kommentarer.
Hold dine artikler og kommentarer temmelig korte. Hold dine kommentarer til emnet og holde din blogindlæg kort og concise.I har fundet, at 200 til 300 ord er nok. Sørg for at du bevis læse din blog-indlæg og bruge stavekontrol, dens irriterende at se forkert stavede ord. Kunsten at blogging er mere sjov og god information med god feedback fra dine blogindlæg holder dine læsere kommer tilbage.

3 Udvikle din egen blog skrivestil lad din humor eller personlighed komme igennem i dine blogindlæg. En anden blog tip er bede dine læsere til at starte skriftlige indlæg for dig eller har en blog skriver contest med en form for præmie til vinderen.
Har lejlighedsvis gæster eller venner, som du kender med erfaring i et bestemt emne. De kan skrive på deres ekspertise og give din blog et nyt perspektiv, som er sjovt for bloggers.This også giver dig en pause fra at skrive hver dag på din blog.
Sørg for at bruge en blog ping service som ping-o-matic, der er mange ping-tjenester og ping dem, når du opdaterer din blog.
Disse er blot et par blog starter tip de er mange flere, men disse bør få dig i gang, nyd din blogging.