Forskellen mellem en Fotokopi & Ink Jet Print

November 7

Forskellen mellem en Fotokopi & Ink Jet Print


Sammenligning printteknologier er ikke en simpel opgave. Kopimaskiner og inkjet printere afhænger af kvaliteten af ​​printeren, idet papir og billedet anvendes. Antages en fotokopimaskine og inkjet printer er af samme kvalitet, vil der stadig være små forskelle, der kan ses. Hver type trykning har sine egne fordele, der skal overvejes, før du udskriver.

Kopimaskiner

Arbejdsgruppen princip i en fotokopimaskine er, at modsætninger tiltrække. En trykt side placeres på et glaspanel og udsættes for lys. De lette dele af dokumentet skabe en positiv ladning på trykvalsen, medens de mørke dele skaber en negativ ladning på tromlen. Det positivt ladede toner tiltrækkes til de negativt ladede afsnit på tromlen. Når tromlen drejer, overføres toneren til papiret og obligationer med varme, hvilket skaber en dublet af siden.

Ink Jets

Et digitalt billede sendes til en inkjet printer. Printeren indeholder et systemkortet, der oversætter instruktionerne fra computeren til en gengivelse af billedet. Derfra sendes signaler til inkjet s printhoveder. Blæk printhoveder har små dyser, der sprøjter blæk på siden. De små blækprikker er meget tæt på hinanden på siden, danner en fast billede. indstillinger højere opløsning vil producere flere detaljer i billedet.

Statisk vs Digital

Fotokopimaskine kvalitet er underlagt kvaliteten af ​​den side, der kopieres. Kontrast og lysstyrke kan justeres, men er afhængig af billedet for klarhed. Inkjet printere udskrive billedet fra en computer. Opløsningen kan indstilles til udskrivning, hvilket gør detalje finere. Papir absorberer blæk, som skaber en blødning effekt. Selvom der kan opnås mere skygge af farver, blækket er ikke permanent og svinder over tid.

Sidevis Udskrivning

Sort-hvid udskrivning fra en fotokopimaskine er hurtigere end ink-jet print. Forskellen mellem de to er mest tydelig i farveprint. Farveprint på en fotokopimaskine er hurtigere, fordi det arbejde, som laseren er den samme for lige sort udskrivning. Ink jet farveprint har at fastsætte hver farve for sig, hvilket forsinker print betragteligt. Mens kopimaskine udskrivning er billigere pr side end en gennemsnitlig inkjet, high-end inkjet printere med de nye blæk teknologi har samme prisklasse som en kopimaskine.

Oversigt

Mens kopimaskiner er hurtigere og give et skarpere billede end inkjet prints, de mangler detaljerede fotografiske evner. Medmindre billedet er skarpt og klart på lyse hvidt papir, vil der være et tab af kvalitet i dens reproduktion. Udskriftsindstillinger for ink jet print kan indstilles på et langt høj opløsning, når du bruger fotopapir, der producerer en bedre udskriftskvalitet. Ink-jet trykning er imidlertid mere modtagelige for elementerne.