Fejlfinding en Java klasse Ikke registreret Fejl ved installation Printer HP

July 10

En af de fejlmeddelelser, som du kan modtage, når du installerer en Hewlett-Packard printer siger, "Kan ikke starte programmet -. Java Virtual Machine kan ikke indlæses klasse ikke registreret." Denne fejl opstår typisk i Windows Vista og Windows XP-operativsystemer. Du kan rette denne fejl ved at følge bestemte fejlfinding teknikker. Bemærk, at visse skridt vil kræve administrative rettigheder og en stabil internetforbindelse. Du vil blive bedt om at geninstallere Java Microsoft Virtual Machine.

Instruktioner

1 Tag printeren fra USB-porten på din computer.

2 Klik på "Start" menuen og vælg "Kontrolpanel". Klik på "Klassisk visning" i venstre rude. Dobbeltklik på "Tilføj / fjern programmer" eller "Programmer og funktioner." Rul ned på listen og find HP-softwaren, som du bruger til at betjene din printer. Klik på posten, og vælg "Fjern".

3 Find "J2SE Runtime Environment 5.0 opdatering 6" på listen. Klik på den og vælg "Fjern".

4 Download Java Microsoft Virtual Machine (se Resources). Bemærk, at Microsoft Download Store ikke har installationsfilen længere. Klik på linket "msjavx86-5.0.3810.0.zip." Når overførslen er færdig, skal du dobbeltklikke på zip-filen for at pakke indholdet. Dobbeltklik på setup filen "msjavx86.exe" for at starte installationen. Vælg "Yes" for at acceptere licensaftalen. Ignorer prompt om at genstarte computeren, når installationen er færdig.

5 Deaktiver script debugging. Start din Internet Explorer browser. Klik på "Funktioner" og vælg "Internetindstillinger". Klik på fanen "Avanceret". Klik for at fjerne markeringen ud for "Deaktiver script-fejlfinding (Internet Explorer)." Ryd ud fluebenet ud for "Deaktiver script-fejlfinding (Andet)." Fjern fluebenet ud for "Vis en meddelelse om hver scriptfejl". Klik på "Anvend".

6 Indsæt HP printer installationsdisken og geninstallere printersoftwaren.

7 Genstart computeren for at afslutte fejlfinding.


relaterede artikler