Hvad værktøjer bruges til at teste en computer?

November 23

Der er mange typer af værktøjer til rådighed til at teste en computer for forskellige typer af fejl, vira og problemer med ydeevnen. Et godt kendskab til de tilgængelige værktøjer vil hjælpe dig med at teste dit eget system og undgå at betale for unødvendige dyre computer reparationer.

Virus scannere

Vira er programmer, der er skrevet specifikt udnytte svagheder i anden software og til at forårsage skade på dine computere opererer ydeevne. Virus scannere overvåger dit system for kendte virus, karantæne til dårlige programmer og fjerne dem.

Spyware Removal

Spyware er software skrevet til at indsamle oplysninger om din computer, dine internet surfing vaner og brugernavne og passwords. Disse oplysninger bliver derefter videresendes tilbage til eller fjernadgang af en anden. Spyware Removal Tools og scannere overvåger dit system og fjerne kendte typer spyware.

Registry Cleaners

Registreringsdatabasen er en database i software-indstillinger i Windows. Registry rengøringsmidler søge i databasen for ubrugte eller unødvendige poster i registreringsdatabasen og fjerne dem for at øge ydeevnen.

Hard Drive Defragmentering

Da data er lagret på harddiske det kan blive fragmenteret. Der er mange årsager lige fra hardwarefejl til sol vind. Harddisk defragmentering software scanner for fragmenterede data og recompiles det på en ordentlig måde.

Benchmarking Værktøj

Benchmarking værktøjer scanne din computer hardware og rapportere tilbage med konfigurationen og på hvilket niveau det fungerer. Dette kan anvendes til at fastslå, om alle dine hardware fungerer korrekt.


relaterede artikler