Laptop Vedligeholdelsesværktøjer

April 18

Laptop Vedligeholdelsesværktøjer


Laptop vedligeholdelse er et krav, hvis du ønsker at få den bedste udnyttelse af din bærbare computer. For at sikre, at din bærbare computer fungerer gnidningsløst, bruge laptop vedligeholdelse værktøjer. Disse værktøjer vil overvåge forskellige komponenter, der indgår i din bærbare computer. Laptop vedligeholdelse værktøjer kan udføre opgaver, såsom at sikre, at den centrale behandlingsenhed (CPU) ikke overophedet, og at harddiske har tilstrækkelig plads.

Laptop Batteri Monitor

Laptop Batteri Monitor er et batteri overvågning værktøj, der opererer i realtid. Denne applikation bruger en lille mængde hukommelse og plads på skrivebordet. Hver gang du tænder din bærbare computer, vil Laptop Batteri Monitor også starte. Laptop Batteri Monitor ikon vil opholde sig i systembakken, som er placeret i nederste højre side af skrivebordet. Hvis din bærbare computer kører på batteri, vil Laptop Batteri Monitor viser, hvor lang tid det har tilbage, før det skal oplades. Laptop Batteri Monitor vil give lyd advarsler, når batteriet er fuldt opladet, eller hvis batteriet falder til under en bestemt procentsats.

FreeMeter

FreeMeter er en bærbar computer vedligeholdelse værktøj, der er ideel til systemadministratorer og superbrugere. Denne software værktøj er kompatibel med senere versioner af Windows-operativsystemer, herunder 7, Vista og XP. FreeMeter kommer i to versioner: FreeMeter og FreeMeter Professional. FreeMeter har en Disk Drive Space funktion, der sporer mængden af ​​tilgængelig plads på den bærbare harddisk. FreeMeter overvåger også CPU ydeevne. Den holder også styr på din bærbare computer random access memory (RAM) bruger. Denne laptop vedligeholdelse program giver grafer af harddiskens ydeevne. På den måde kan du visuelt se, hvordan harddisken udfører. FreeMeter vil advare dig, hvis harddiskens frirum falder under en vis grænse.

CPUgenie

CPUgenie overvåger din CPU temperatur, så den ikke overophedes. En af de funktioner, der følger med CPUgenie er Per-Application Acceleration. Dette giver dig mulighed for at indstille hastigheden af ​​CPU. For eksempel kan du gøre CPU til at køre hurtigere, når du spiller computerspil eller arbejder på applikationer, der kræver en masse processorkraft. På den anden side, kan du sænke CPU hastighed, hvis du bruger programmer, der ikke kræver en masse processorkraft.


relaterede artikler