Sådan Slet Windows Installer Package Files

February 24

Sådan Slet Windows Installer Package Files


Windows Installer-pakker er vant til at hjælpe med at installere andre programmer og applikationer på en Windows-system. Pakkerne er gratis og kan hentes på Microsofts websted. Hvis du har hentet en hel Windows Installer-pakke, eller mere end en installationspakke, kan du have et stort antal Installer filer, der kan tage op over en gigabyte eller mere plads på dit system harddisk. Hvis du ønsker at frigøre den plads på harddisken, kan du slette Windows Installer-pakke filer.

Instruktioner

1 Lav en sikkerhedskopi af Windows Installer-pakke filer, før du sletter dem. Brug din foretrukne CD-brænder software og en tom cd-r til at oprette en datadisk af filerne. Disse filer kan være nyttigt, hvis du støder på problemer med eventuelle program installationer på et senere tidspunkt.

2 Naviger til den mappe på computerens harddisk, hvor Windows Installer-pakke filerne er gemt. Når Windows Installer-pakke filerne er installeret, er standard spare placering er den "Program Files" mappe på "C:" drev.

3 Slet alle de Windows Installer-pakke filerne i "Program Files" mappen. Windows Installer-pakke filer er genkendelige ved deres ".msi" filtypenavn.

4 Åbn "Denne computer" eller "Computer" funktionen fra menuen "Start". Søg efter ".msi." Alle filer savnet under sletning processen skal vises i søgelisten. Bemærk mappen disse filer er placeret i, gå til mappen og slette MSI filer.

5 Download en registreringsdatabasen renere. Gratis registreringsdatabasen rengøringsmidler til rådighed for download på CNET omfatter RegToy og Glary Registry Repair. Installer renere ved at dobbeltklikke på ikonet for installation i "Downloads" mappe og følge installationsvejledningen skærme.

6 Åbn registreringsdatabasen renere og køre renere på dit system ved at klikke på knappen for at starte rengøringen på hovedsiden. Registreringsdatabasen renere vil feje registreringsdatabasen på din computer og slette alle Windows Installer-pakke filer, der er efterladt i registreringsdatabasen.

TIPS

  • Selv om det er muligt og sikkert at slette Windows Installer-pakke filer, er det ikke tilrådeligt. Sletning af filer skal medføre ingen umiddelbare problemer med dit Windows operativsystem, men det er muligt, at de manglende filer vil forårsage problemer, når du forsøger at opgradere et program installeret ved hjælp af Installer-pakken. Hvis du har nok plads på din harddisk til at gemme filerne, er det klogere at lade dem i mappen og få dem til rådighed for fremtidige installationer og opgraderinger.

relaterede artikler