Sådan gendanne de oprindelige indstillinger for Windows 2000

December 16

Sådan gendanne de oprindelige indstillinger for Windows 2000


Windows 2000-operativsystemet giver brugerne mulighed for at foretage ændringer i det. Over tid, dog kan en bruger finde, at ændringerne forårsager problemer med ydeevnen med OS. I et sådant tilfælde kan brugeren ønske at vende tilbage Windows 2000 til sin oprindelige eller fabrik, indstillinger. For at gøre dette, en ren installation af OS er påkrævet.

Instruktioner

1 Indsæt Windows 2000 installationsdisken i computerens cd-rom-drev, og genstart computeren.

2 Hit "F6" knappen på tastaturet, mens computeren er opstart at installere driverfiler.

3 Tryk på "Enter" tasten, når skærmbilledet Windows 2000 vises. Hit "F8" -tasten for at acceptere User License Agreement.

4 Brug piletasterne til at vælge partitioner når listen over partitioner vises. Hit "D" for at slette en partition, og tryk derefter på "L" for at bekræfte, at du vil slette partitionen.

5 Tryk på F3 når alle partitioner er slettet, og genstart computeren. Når partition listen vises igen (det vil være tom denne gang), tryk på "C" for at oprette og størrelse en ny partition. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.

TIPS

  • Gem vigtige programmer eller filer til en ekstern hukommelse enhed, så de ikke går tabt, når du gør en ren installation.
  • Noget ikke gemt til en ekstern hukommelsesenhed er tabt efter ren installation.

relaterede artikler