Sådan Fix en Windows File, der ikke vil Defrag

December 18

Defragmenter programmer er en bevist måde at forbedre effektiviteten af ​​din computer. Faktisk Windows har et gratis program installeret direkte på din pc allerede. Imidlertid vil ikke alle filer behandles af disse Defragmenter programmer. Desuden vil du opleve, at nogle af disse programmer bruges ofte dem, som Outlook og Outlook Express. Der er gode nyheder, selv om - du kan fastsætte en Windows-fil, der ikke vil bedrage ordentligt.

Instruktioner

1 Klik på TechNet linket nedenfor under Ressourcer. Leveret af Microsoft, er dette en gratis defrag program, der fokuserer på et sæt filer ad gangen (i modsætning til hele din pc eller en hel diskplads).

2 Klik på linket nederst på siden for at hente Contig programmet.

3 Når download er færdig, starte softwaren.

4 Klik på "Browse" og navigere til den fil eller mappe, du ønsker at fokusere bedrage på. Når du har valgt det sted, skal du klikke på "Start". Contig vil bedrage den eller de filer, du har valgt.

TIPS

  • Dette program anbefales af Microsoft, fordi den bygger på Windows NT bedrage. Dette program først bestemmer hvor filen pågældende er placeret. Derefter ser på mængden af ​​fragmenter og ledig plads til rådighed. Forudsat alt er i orden, fragmenterne vil blive optimeret og flyttes til ledig diskplads.

relaterede artikler