Sådan betjenes en Acer Aspire 7540 Optisk DVD drev

June 22

Acer Aspire 7540 er en bærbar computer sælges med Windows 7 operativsystem er præinstalleret. Den bærbare er udstyret med en 17,3-tommer high definition-skærm og en optisk dvd-drev til afspilning af medier diske. Fordi 7540 opererer på en Windows-platform, Windows Media Player er standard software til dvd-afspilning. Du kan mestre driften af ​​7540 dvd optiske drev i et par minutter.

Instruktioner

1 Tryk rektangulære knap "Skub ud" på den højre kant af Aspire 7540, mens den bærbare computer kører. Diskbakken springer ud omkring en tomme. Træk bakken forsigtigt til den helt ud position.

2 Placer en DVD med mærkaten opad i bakken medier, og tryk forsigtigt til sæde hullet i midten af ​​disken på den sorte spindel i midten af ​​bakken. Skub bakken i den bærbare computer, indtil det klikker i låst position. Disc afspilningen skal begynde automatisk.

3 Klik på knappen Microsoft flag i nederste venstre hjørne af skærmen, hvis DVD ikke begynde at spille. Klik på "Windows Media Player" fra listen over programmer.

4 Placer din fingerspids på pegefeltet centreret foran tastaturet. Glide din fingerspids på pegefeltet for at flytte markøren notesbog over "Start" eller "Play" option på hovedskærmen af ​​din dvd, eller vælge en af ​​de andre muligheder, der kan være til rådighed, såsom kapitel markeringer.

5 Klik på den blå og hvide knap nederst i midten af ​​skærmen for at pause eller afspille dvd'en. Klik på den dobbelte trekant til højre for at springe gennem kapitlerne om disken eller bevæge sig baglæns ved at klikke på dobbelte trekanter til venstre. Hvis du klikker på firkantede knap stopper disken. Ved at klikke på højttalerikonet justerer lydstyrken på Aspire 7540 eller dæmper lyden, hvis det ønskes. Klik på knappen "DVD" for at vælge menupunkter er tilgængelige på det pågældende disk.


relaterede artikler