Sådan Reparation Ødelagt Fonts

June 19

Windows indeholder en skrifttyper mappe, der viser dig alle dine installerede skrifttyper. Programmer bruger de skrifttyper direkte fra dette mappe. Blå skærme, nedbrud og andre computer fejl kan forårsage en af ​​dine skrifttyper at blive beskadiget. Nogle af dine programmer vises muligvis ikke korrekt uden skrifttypefilerne, så reparere den beskadigede skrifttype bliver nødvendigt.

Instruktioner

1 Gå til "Start" og "Denne computer." Dobbeltklik på det drev, hvor din kopi af den beskadigede skrifttype er gemt. Naviger til den mappe, der indeholder den skrifttype fil. Lad dette vindue åbent.

2 Gå til "Start" og klik på "Control Panel".

3 Klik på "Udseende og personlige" og derefter "Fonts". Windows font arrangør panel vil poppe op. Previews af aktuelt installerede skrifttyper vil blive vist i dette panel. Vælg den beskadigede skrifttype og vælg "Slet" fra panelets sidelinjen.

4 Træk kopien af ​​skrifttypen over til "Fonts Control Panel" og slippe det. Du kan i stedet vælge at dobbeltklikke på den skrifttype filen, og klik på knappen "Install". Slutresultatet er identiske.