Sådan fjernes "stand til at fuldføre ægte Windows Validation"

April 29

Sådan fjernes "stand til at fuldføre ægte Windows Validation"


Du ved, du har en ægte kopi af Microsoft Windows installeret på din computer, men du har været at få en meddelelse om, at Windows er "ude af stand til at fuldføre ægte Windows validering." Hvis du for nylig har behandlet virus på din computer, chancer er det er en af ​​de tilbageslag fra vira. Heldigvis kan du manuelt fjerne virus på din computer og stoppe med at modtage den ægte Windows Valideringsfejl gang for alle med disse enkle trin.

Instruktioner

Sådan fjernes den ægte Windows Validation Error

1 Gå til "Start" menuen på skrivebordet og vælg "Kør" valgmulighed. Derfra, skriv "cmd" i boksen Kør og tryk på "OK". Dette vil tage dig til panelet computer administrator.

2 Kig efter den blinkende markør og skriv "regsvr32 softpub.dll", og tryk derefter på "Enter". Du vil se en meddelelse om "DllRegisterServer i Softpub.dll lykkedes." Luk ud af administrator værktøj.

3 Gentag trin 1 og 2 for at slippe af med de resterende .dll-filer. Når du gør det til trin 2, i stedet for at skrive i "regsvr32 softpub.dll", vil du skrive i hvert af de følgende .dll filnavne en ad gangen, og sørg for at lukke ud af administrator værktøj efter hver gang:

"Regsvr32 Dssenh.dll"

"Regsvr32 Slbcsp.dll"

"Regsvr32 wintrust.dll"

"Regsvr32 Cryptdlg.dll" '

"Regsvr32 Rsaenh.dll"

"Regsvr32 Mssip32.dll"

"Regsvr32 Initpki.dll"

"Regsvr32 Sccbase.dll"

"Regsvr32 Gpkcsp.dll"

4 Afslut skrive i filnavne administrator værktøj, og luk derefter ud af værktøjet og genstart Windows. Din ægte Windows Valideringsfejl skal ryddes op.