Sådan Lær Wado-Ryu Karate Online

January 10

Sådan Lær Wado-Ryu Karate Online


Wado Ryu er en type karate, der virker hver af dine kropsdele i rytme til at skabe en flydende, dans-lignende kampkunst. Det er normalt ikke bruges til hånd-til-hånd kamp undtagen i uddannelse. Selvom Wado Ryu er en kampkunst, som du bliver nødt til fysisk at praktisere, kan du lære en masse om det og få nogle pejlemærker fra flere forskellige online sites.

Instruktioner

1 Klik på Boiseselfdefenseco.com, og læse bloggen om Wado Ryu. Bloggen taler om den grundlæggende idé bag Wado Ryu. Ikke alene er der flytter til lære, men der er også en vigtig filosofi for at lære, hvordan at flytte din krop korrekt og have Wado Ryu tankegang. Lær om denne filosofi, og sørg for at det er den type kampkunst, som du ønsker at komme ind.

2 Klik på Learnkarate.com og vælg "gratis lektioner." Vælg Wado Ryu og derefter vælge den lektie, du gerne vil tage. Du kan tage en række lektioner at lære dig de grundlæggende træk i den kampkunst. Som du fortsætte med at lære mere om den måde at flytte din krop til Wado Ryu, vil du begynde at forstå endnu mere om processen bag kampkunst.

3 Klik på Apni Fællesskab hjemmeside og se videoen om Wado Ryu. Du vil se nogle træk viste, at du vil være i stand til at kopiere, og du vil være i stand til at rulle videre til andre videoer med andre bevægelser.

TIPS

  • Selvom du kan se Wado Ryu online og læse om det på websteder, skal du øve det fysisk i det virkelige liv for virkelig at lære det. På grund af de filosofier bag det og kompleksiteten af ​​det, er det altid en god idé at finde nogen til at lære dig personligt, så godt.

relaterede artikler