Sådan installeres plugins til Trillian Pro

March 1

Plugins i Trillian Pro tilbyder flere muligheder og funktioner, der ikke kommer i den grundlæggende version af Trillian. Der er plugins, der tillader dig at oprette forbindelse til endnu flere postbesørgelsesfirmaer, tjekke din e-mail via Trillian og holde op med nyhedskilder. Plugins til Trillian er enkle at hente og let at installere.

Instruktioner

1 Find og download plugin, som du ønsker. Der er mange plugins tilbydes på Cerulean Studios hjemmeside, som er den enhed, der styrer Trillian. Der er separate kategorier som underholdning, kommunikation og værktøjer, som du kan downloade plugins. Når du finder din plugin, downloade den til din Trillian mappe på din computer.

2 Kør filen for at installere plugin. Sørg for at du har Trillian lukket, inden du forsøger at installere plugin. Kontroller, at der ikke er en ".zip" i slutningen af ​​filen. Nogle systemer kan forsøge automatisk at ændre programmet til en zip-fil. Hvis dette sker, skal du slette ".zip", inden du åbner programmet.

3 Følg anvisningerne fra installationsprogrammet. Peg installationsprogrammet til plugins mappe i Trillian Pro mappe. Tryk på knappen "Go" for at udpakke plugin til det rigtige sted.

4 Åbn Trillian Pro og gå til menuen præferencer. Vælg indstillingen plugins i vinduet præferencer. Find den plugin, som du lige har installeret og marker feltet ud for det at aktivere den.

5 Tryk på "Change" knappen under den ønskede plugin for at konfigurere plugin til dine behov.

6 Luk Trillian Pro og genstart det for at sikre, at du plugin fungerer korrekt.


relaterede artikler