Sådan downloader sange fra internettet til iTunes

January 17

Sådan downloader sange fra internettet til iTunes


Apple iTunes er et nyttigt værktøj til at konsolidere din musiksamling og derefter overføre det til en iPod, så du kan lytte til dine yndlingsnumre på farten. Ud over at importere sange fra lyd-cd'er, og downloade musik fra iTunes Store, kan du også downloade lydspor fra internettet, og importere dem til dit iTunes-musikbibliotek.

Instruktioner

1 Start din webbrowser. Naviger til download siden med den sang, du vil føje til Apple iTunes.

2 Klik på linket "Download". Når du bliver bedt, skal du vælge "Gem" eller "Gem som" fra dialogboksen. Vælg en download placering på din computer. Standardplaceringen er normalt "Downloads" bibliotek mappe.

3 Start Apple iTunes fra skrivebordet skærmen eller på skrivebordet proceslinjen.

4 Klik på "Tilføj fil til bibliotek" i menuen iTunes, hvis du ønsker at tilføje et enkelt spor til iTunes musikbibliotek. Klik på "Føj mappe til bibliotek", hvis du ønsker at tilføje alle numre i en mappe til biblioteket.

5 Find den downloadede fil eller mappe og dobbeltklik på den for at importere den i iTunes. Apple iTunes tilføjer sporene til sit musikbibliotek.

TIPS

  • Du kan importere lydfiler i en række formater til Apple iTunes. Disse omfatter Apple Lossless, MP3, WAV, AIFF og AAC-filer. Apple iTunes kan også konvertere WMA-filer til en spilbar format.

relaterede artikler