Forskellen mellem Faktura og salgsindtægter i QuickBooks

May 1

Forskellen mellem Faktura og salgsindtægter i QuickBooks


QuickBooks finansielle software giver en nem at bruge værktøj for virksomheder til at spore fakturaer og salg kvitteringer. Men mange brugere ikke forstå forskellen mellem fakturaer og salg kvitteringer. Når det bruges korrekt, fakturaer og salg kvitteringer give et præcist regnskab for virksomheden. Denne tutorial forklarer de væsentligste forskelle mellem salg kvitteringer og fakturaer, der giver en klar forklaring på hver.

Fakturaer

Fakturaer bruges, når en kunde ikke betaler virksomheden på det tidspunkt, de elementer eller tjenester sælges. Fakturaer kan gives på det tidspunkt tjenester er afsluttet eller med bestemte intervaller virksomheden har oprettet. Fakturaer er et middel til sporing kunder, der betaler kun en del af penge skylder på et givet tidspunkt periode. Fakturaer kan sendes ud til arbejde, der er afsluttet, og derefter faktureret gradvist. Hvis dette sker, vil alle betalinger til den progressive faktura vises. Dette giver kunden en opgørelse over ydede tjenester og betalinger alt på ét klart faktura.

Ved hjælp af en faktura opretter en log over hvor meget kunder skylder virksomheden. Disse oplysninger overføres til en tilgodehavender rapport, der sporer hvor meget hver enkelt kunde skylder. Fakturaer kan også anvendes, når der anvendes skøn. Skøn bruges til at give en omtrentlig udgifter til produkter og tjenester. Når en kunde accepterer at bruge dine tjenester eller købe varer fra din virksomhed, kan estimatet konverteres til en faktura. Eksempler på erhvervsfolk, der bruger fakturaer er fotografer, bygherrer og rådgivere.

Salg Kvitteringer

Salg kvitteringer anvendes, når en kunde giver betaling på tidspunktet de elementer eller tjenester leveres. Salg kvitteringer betragtes som "Point of Sale." Elementer eller tjenester er købt med enhver betalingsmåde accepteret af selskabet. Til gengæld modtager kunden en kvittering som bevis for fuld betaling. Hvis virksomheden ikke behøver at spore, hvor meget en kunde skylder; så salgsindtægter skal bruges.

Kasseboner kan anvendes, når virksomheden har ikke behov for at spore salg for hver enkelt kunde. Registrering kan forenkles ved at optage alle salgsboner for et bestemt tidsrum på en enkelt kvittering. Den kvitteringen bliver en oversigt over salget for den specifikke periode. Eksempler på virksomheder, der ville bruge salgsindtægter er restauranter, hår saloner og kæledyr levering butikker.

Aldrende

Fakturaer vises på aldrende rapporter; mens salgsindtægter ikke. Den aldrende Rapporten kan derefter bruges til at kontakte kunder, der skylder penge. Fakturaer eller opgørelser kan sendes med jævne mellemrum for at minde kunderne til at foretage en betaling.

Betalt stempel

Salg kvitteringer viser en "Betalt" stempel på skærmen på det tidspunkt, de indtastes. Fakturaer viser kun de "Betalt" stempel, når fuld betaling er modtaget. Mens dette er kun en visuel, det giver regnskabsmæssige personale et hurtigt overblik, når man taler med kunder eller gennemgå job.


relaterede artikler