Sådan Konverter gamle hjem film på dvd'er

June 9

Sådan Konverter gamle hjem film på dvd'er


Før den digitale videokamera eller DVD kamera kom rundt, blev hjemmevideoer optaget på et VHS-bånd eller en mini VHS-bånd, der brugte en VHS-konverter. Da denne teknologi er blevet udskiftet, mange mennesker hænge på deres gamle videomaskiner for at se hjemmevideoer. Hvis du ønsker at opgradere dine gamle hjemmevideoer ved at overføre dem til en dvd, du måske tænker det er en skræmmende opgave. Kendsgerningen, at sagen er, at processen kan være meget let med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af et RCA-komponent-kabel (rød, hvid, gul) i "Input" eller "Line In" stik på bagsiden af ​​DVD-optageren. Disse stik vil blive mærket med røde, hvide og gule farver til de respektive indgange.

2 Tag den anden ende af din RCA komponent kabel og sætte det ind i "Output" eller "Line Out" stik på bagsiden af ​​videobåndoptageren.

3 Sæt et ekstra sæt RCA komponent kabler ind i bagsiden af ​​din videobåndoptagerens "Output" eller "Line Out" stik. Sæt den anden ende af denne RCA komponent kabel i de "Line In" eller "Video 1" propper af dit tv.

4 Tænd for fjernsynet, og gå til den kanal, der viser dine VHS-bånd.

5 Sæt dit hjem film i videobåndoptageren.

6 Gå til DVD-optageren, og tryk på "Open" knappen på forsiden af ​​enheden. Vent til drevet for at åbne og derefter sætte en tom DVD-R i drevet. Luk drev med den samme knap.

7 Tryk på knappen "Optag" på din dvd-optager.

8 Tryk på knappen "Play" på din VCR.

9 Vent indtil filmen har spillet hele vejen igennem.

10 Tryk på knappen "Stop" på din dvd-optager og vente på DVD til at færdiggøre. Dette kan tage et par minutter, men drevet vil skubbe DVD når det er gjort færdiggøre.

11 Tag din DVD ud af drevet og mærke det i overensstemmelse hermed.


relaterede artikler