Sådan Spil en Netflix film på Google Chrome

May 7

Netflix er en video leje service, der giver medlemmer til at streame videoer direkte til deres computere eller andre enheder. Video streaming til en computer sker via en webbrowser, såsom Google Chrome. Men Chrome er ikke indbygget stand til at spille Netflix videoer og kræver en plug-in til Microsoft Silverlight. Dette plug-in kan tilgås direkte fra Netflix hjemmeside, så er installeret på din computer og anvendes til din Google Chrome installation.

Instruktioner

1 Start Google Chrome-browseren og gå til netflix.xom

2 Klik på "medlem Log ind" øverst i vinduet.

3 Indtast den e-mailadresse og adgangskode, der er tilknyttet din Netflix-konto i deres respektive områder, og klik derefter på "Fortsæt".

4 Søg efter en film, du ønsker at se på Netflix Instant View. Film til rådighed på Instant View vil have en blå "Play" knappen under dem, mens film til rådighed kun for at blive sendt, vil have en rød "Tilføj" knappen under dem.

5 Klik på den blå "Play" knappen.

6 Klik på den blå "Installer nu" knappen på højre side af vinduet.

7 Klik på "Gem" nederst i vinduet for at hente Microsoft Silverlight plug-in, og klik derefter på "Silverlight.exe" nederst i vinduet for at installere plug-in.

8 Klik på "Kør" og derefter klikke på "Ja" for at bekræfte, at du vil tillade programmet at foretage ændringer på din computer.

9 Klik på "Install Now" for at afslutte installationen.

10 Klik på "Tilbage" knappen i toppen af ​​Chrome-browseren vinduet for at vende tilbage til Netlfix og se din film.

TIPS

  • Når du har installeret Microsoft Silverlight plug-in til Google Chrome-browseren, vil du ikke nødt til at installere den igen for at se enhver Netflix film i Chrome.

relaterede artikler