Hvordan man laver HTML-koden Vises i Safari

October 14

En hjemmeside HTML-kode kan hjælpe dig med at lære hvordan man programmerer, og også vist en webside struktur. For eksempel, ved at søge efter ordet "img" inde i en sides HTML, kan du finde de webadresser på alle billeder, der anvendes til at oprette websiden. HTML-koden bruges til at oprette hjemmesider er altid til rådighed for alle at se. Browsere såsom Safari hente HTML-kode fra webservere, når du skriver en URL i browserens adresselinje. For at gøre HTML forekomme inde Safari, finde menupunkt, der gør det muligt at få vist en webside kildekode.

Instruktioner

1 Start Safari og navigere til enhver hjemmeside.

2 Vent til webstedet for at afslutte læsning, og klik derefter på "Menu" ikonet i browserens øverste højre hjørne. Safari menu åbnes og viser en liste med valgmuligheder.

3 Klik på "Vis kilde". En tekst editor åbnes og viser websiden HTML-kildekode. Gennemse kildekoden ved hjælp af den lodrette rullebjælke, der vises i højre side af browseren.

4 Klik på "X" i teksteditoren øverste højre hjørne for at lukke det og vende tilbage til Safari hovedvindue.

TIPS

  • Søg efter tekst i HTML-editor ved at trykke på "Ctrl" og "F" En søgning vises i editoren øverste højre hjørne. Skriv det ord, du ønsker at finde i søgefeltet. Safari lokaliserer ordet og fremhæver det. Klik på "Udført" for at lukke søgefeltet.
  • Gem HTML-kildekoden som en fil ved at trykke på "Ctrl" og "S." "Gem som" vindue Øens. Klik på "Gem som type" drop-down boksen, og klik derefter på "HTML filer" for at vælge denne mulighed. Skriv et navn til filen i "File Name" tekstfeltet og klik på "Gem" for at gemme HTML-kildekoden som en fil på din harddisk. Efter at have gemt kildekoden, kan du se den senere ved hjælp af en teksteditor eller Notepad.

relaterede artikler