Hvordan kan jeg bruge min computer som faxmaskine?

April 16

Hvordan kan jeg bruge min computer som faxmaskine?


Før eskalerede brug af kabelmodem, ved hjælp af din computer som en faxmaskine faktisk betød at tilslutte computeren til en fastnettelefon. Men fordi de fleste computere er ikke længere lavet med faxmodemmer installeret, ved hjælp af din faxmaskine nu indebærer at logge på internettet på en meget nemmere måde. Ikke længere behøver du at bekymre dig om Bit Priser eller lytte til at støjende faxmaskine lyd, der kommer ud af en faxmaskine. Blot ved hjælp af den rigtige hjemmeside kan gøre din computer til en faxmaskine.

Instruktioner

1 Konverter det dokument, du vil faxe i et Word eller PDF-fil. For filer på din computer, kan du blot kopiere og indsætte teksten i dit dokument til et Word-dokument. For filer ikke på din computer, skal du bruge en scanner til at digitalisere dit dokument og gemme billedet som en PDF-fil.

2 Log på internettet og gå til online fax hjemmeside efter eget valg. Nogle kvalitet og gratis muligheder omfatter FaxZero, MyFax og GotFreeFax.

3 Indtast din afsender og modtager oplysninger i de relevante felter. Denne information vil omfatte dit navn, din e-mail adresse, modtagerens navn og modtagerens faxnummer.

4 Klik på "browse" eller en lignende knap og vælg den fil, du ønsker at faxe.

5 Indtast CAPTCHA tekst, der er synlig på siden i den tilsvarende, og klik på "send fax" for at starte fax processen.

6 Tjek din e-mail boks til yderligere instruktioner eller opdateringer om status for din fax. Processen med at sende din fax er slut, når du modtager en e-mail, der bekræfter, at din fax er blevet sendt.