Sådan Fix Windows Fejl

September 8

Når Windows-software behov genoprette, rengøring eller reparation, kan du rette beskadigede filer uden at ændre de aktuelle indstillinger og programmer. Der er flere måder at fastsætte Windows XP fra Kontrolpanel eller operativsystemet disken. Følg disse trin nedenfor for at enten reparere din Windows XP eller Vista operativsystemer.

Instruktioner

Fix Windows XP Fra Kontrolpanel Screen

1 Rul tilbage føreren enhed ved at vælge "Ydelse og vedligeholdelse" fra Kontrolpanel. Hit "Egenskaber", klik på fanen "Førerens" og derefter "Annuller opdatering."

2 Deaktivere en enhed ved at klikke på "Ydelse og vedligeholdelse" fra Kontrolpanel. Vælg "Hardware Tab", rul ned til "Device Manager", og deaktivere den enhed, der skaber problemer ved at højreklikke med musen.

3 Find "Systemgendannelse" på venstre side af skærmen efter at have valgt "Ydelse og vedligeholdelse" fra Kontrolpanel.

4 Tilføj eller fjern programmer, der vises, når du klikker på "Tilføj eller fjern programmer" fra Kontrolpanelet.

Reparation Windows XP Anvendelse af Operating System Disc

5 Placer Operativsystem disken i E Drive bakken. Genstart computeren.

6 Vælg indstillingen "vil installere Windows XP nu på ENTER".

7 Tryk på "F8" for at blive enige, når licens siden kommer op. Indtast "R" for at reparere Windows XP. Opsætningsguiden beder dig undervejs.

Geninstaller en ny kopi af Windows XP Brug Genoprettelseskonsol

8 Placer Operativsystem disken i E Drive bakken. Genstart computeren. Når "Tryk på en tast for at starte fra cd" vises på skærmen, skal du vælge den første mulighed "vil installere Windows XP nu på ENTER."

9 Tryk på "F8" for at blive enige om licens siden. Vælg "for at fortsætte installere en ny kopi af Windows XP uden at reparere, trykke på Esc."

10 Pick "For at fortsætte installere en ny kopi af Windows XP uden at reparere." Tryk på "Esc" tasten og partitionering vises.

11 Tryk på "Enter", hvis du har en partition, vælg derefter "Formater partitionen med NTFS-filsystemet." Hvis ikke gøre, for at vælge standardindstillinger oprette en partition.

12 Ignorer "Tryk på en tast for at starte fra cd." Installationsguiden fortsætter med at hente vigtige filer på din computer. Efter prompt siger "finish", opsætningen er færdig.

Reparation Windows Vista Brug Startup Repair

13 Access "Startup Repair" gennem "Windows Recovery Environment." Du skal have Windows Vista-dvd'en i dvd-drevet.

14 Vent til "Tryk på en tast for at starte fra cd" meddelelse vises. Så det fortæller dig "Windows indlæses." Det næste skærmbillede er din tid og sprogindstillinger.

15 Konfigurer sprogindstillinger og tid, og tryk derefter på "Næste". Følgende skærmbillede er "Installer og reparation" skærm.

16 Vælg at "Reparer computeren", og computeren derefter spejdere for alle Vista installationer. Næste "System Recovery Options" vises.

17 Fremhæv den installation, du vil rette, indlæse drivere, du har brug for, og tryk på "Næste". Hvis der findes problemer, derefter "Startup Repair" dialogboksen vises, og søger efter problemer.

18 Upload feltet "Status Repair". Derudover vises en anden boks der spørger, om du ønsker at gendanne. Det anbefales, at du ikke, så bare hit "Annuller" for at fortsætte reparationen.

19 Brug "Windows Memory Diagnostic Tool" til at kontrollere for hukommelsesfejl. Vælg "Command Prompt" for at fjerne virus og malware. Læs mere om dette gennem "Sådan bruges Kommandoprompt i Vista Windows Recovery Environment" manual.

TIPS

  • Access "Avancerede indstillinger for Windows" ved at genstarte computeren, og tryk derefter på "F8" -tasten gentagne gange, indtil de "Avancerede indstillinger for Windows" vises. Vælg "Safe Mode" for at indlæse grundlæggende drivere og filer eller "Fejlsikret tilstand med netværk."
  • Sørg for at sikkerhedskopiere alle vigtige filer, du har før reparation Windows.

relaterede artikler