Sådan Scan & Print Billeder på Computer

March 10

Scanning og udskrivning af dine billeder er meget nem proces med de nyeste scannere, printere og dedikerede fotoprintere på markedet i dag. Typisk, scanning og udskrivning af et billede på din computer er en proces, der kan udføres i så lidt som 2 minutter. Dedikeret foto-redigering er ikke nødvendig ved scanning og udskrivning af dine billeder, da de nyeste operativsystemer fra Microsoft og Apple omfatte integrerede software, der kan udføre grundlæggende billedbehandling funktioner.

Instruktioner

1 Placer dit billede på scanneren sengen, hvis det er en flatbed scanner. Juster billedet korrekt, efter de retningslinjer, der er specifikke for din model. Hvis scanneren er et ark-fodret scanner, placere billeder i tragten, det være sig i den forreste eller på toppen.

2 Hvis du bruger en "one touch" alt-i-én (AIO), er der typisk en knap eller funktion til at scanne og printe dine billeder uden pc indgriben påkrævet. Tryk blot på knappen og AIO vil automatisk scanne, beskære og udskrive dit billede uden input fra dig.

3 Hvis scanneren / printer kombination ikke har "one touch-" kapaciteter, skal du gemme det scannede billede til din pc. Computere, der kører Windows XP eller nyere eller Apple OS X har native applikationer til at importere scannede billeder, så vist og udskrive billedfilerne.

4 Kontroller opløsningen på din scanner ved at kontrollere fanen konfiguration eller menu af scanneren software. Kontakt din specifikke brugervejledningen for den nøjagtige placering. Scanning af et billede på 72 dpi (dots per inch), kan føre til grynede billeder, når skaleres til udskrivning. 300 dpi er et sikkert valg for uanset program du kan bruge, da det giver et godt kompromis mellem størrelse og kvalitet.

5 Klik på "Scan" eller "Importer billede," -knappen i din fotosoftware. Præcis navngivning vil variere mellem programmerne, så poke rundt i menuerne eller tjek din instruktionsbog for detaljer.

6 Åbn filen og vælg "Udskriv" i filen fremviser eller foto editor, der åbner den. Sørg for at angive dine muligheder ordentligt. Juster kvalitet i forhold til den type papir, du bruger, men sørg for at du har indstillet din opløsning korrekt, som udskrive en stor eller endda mellemstore foto på 72 dpi vil resultere i en alvorlig pixelering. For grove kladder af fotos, en lavere kvalitet indstilling er bedre, men for udskrifter på foto-papir, kvaliteten indstillingen højeste er dit bedste valg.

TIPS

  • Udskrivning af fotos kan bruge en masse printer blæk. Vær sikker på at have en rigelig forsyning før du begynder at udskrive dine egne fotos.