9 måder at forbedre din Facebook-side

September 29

En Facebook-side giver virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner til at markedsføre sig selv uden at bryde reglerne for hjemmesiden. For at tiltrække fans og nye kunder, vil din Facebook-side nødt til at tilbyde nyttig information eller engagere dem og skabe muligheder for interaktion. Forbedring side med de rigtige tilføjelser gør det til et nyttigt online marketing værktøj.

Konsekvent Branding

For en Facebook-side til at fungere som en effektiv måde at fremme dig eller din virksomhed, skal det være i overensstemmelse med dine andre branding indsats, siger Social Media i dag. Brug en høj kvalitet kopi af din virksomheds logo eller et billede af dig selv som din vigtigste billede, og holde de farver og billeder, du bruger hele Page bundet i med det.

Indlæg Videoer

Fokuser din udstationering indsats på de typer af stillinger, Facebook giver tungest. Videoer, uanset om du dele dem direkte via siden eller via et link til Youtube, bump op din synlighed i andre folks nyhedsfeeds ifølge Socialbrite.

vanity URL'er

Når din Facebook-side har mindst 25 fans, er du berettiget til at forkorte sin lange URL ned til en forfængelighed URL du vælger forklarer 10.000 Words hjemmeside. Brug navnet på din organisation eller virksomhed, eller det navn, du driver forretning under for enkeltpersoner, for de bedste resultater. Hvis du ejer et domænenavn, omdirigere den til din side fungerer også.

Syndicate Indlæg

Den tid, du bruger opdatere en blog eller andre sociale medier websted holder din Facebook-side opdateret samt med de rigtige værktøjer. Visse tredjepartsprogrammer som Networked Blogs anbefales af GigaOM fordi de automatisk opdatere din side med et link til en hvilken som helst nyt indhold på de websteder, du slutte den til.

Nyhedsbrev Tilmeld

Simple e-mail nyhedsbreve holde dig i kontakt med nogen, der tilmelder sig. Den øverste e-mail nyhedsbrev, herunder AWeber, MailChimp og konstant kontakt, alle tilbyder Facebook applikationer til at indsamle e-mail adresser direkte på din side.

Tilføj Afstemninger

Facebook selv tilbyder en række applikationer, der ikke involverer at sende dine oplysninger til tredjepartsudviklere. En af de mest nyttige af disse er fanen afstemninger. Tilføj en ugentlig eller månedlig meningsmåling til at engagere fans og indsamle vigtige oplysninger om, hvordan de mener om dit brand på samme tid.

Kræv en Ligesom

Med dit valg af en række tredjeparts-applikationer kan du låse bestemt indhold eller belønninger så kun Fans se dem. Den Sociale Medier Examiner hjemmeside anbefaler at holde det bedste indhold på din side bag denne form for filter til at vende tilfældige besøgende til nye fans.

Brug iFrames

Hvis du ikke kan finde et program eller fane, der tilføjer, hvad du behøver til din side, prøve at lave din egen med Iframes. Du skal vide, hvordan man bruger HTML eller PHP at oprette en brugerdefineret webside forklarer (Anti) social udvikling, og du bliver nødt til at være vært for den side, du bruger som fanen indhold på din egen webserver.

Opdater Jævnligt

Ligegyldigt hvilke programmer eller faner du tilføjer til din side, hvis det forbliver tom og mangler opdateringer til måneder, vil nye besøgende antage at det ikke længere er relevant. Tilføj nye statusopdateringer eller indhold på en regelmæssig tidsplan eller dine bestræbelser på at gøre en spændende og attraktiv side vil gå til spilde.


relaterede artikler