Kan en Person Udskriv Off alle deres venner på Facebook?

October 24

Kan en Person Udskriv Off alle deres venner på Facebook?


Du er nok ikke den første person til at undre sig, hvis der er nogen nem måde at udskrive alle dine kontakter på Facebook. Facebook er designet til at ses online, så der er ingen print-venlig link for sider, ligesom en du måske finde på en nyhedsservice hjemmeside. Du kan dog, se en liste over alle dine venner, derefter udskrive listen i et par forskellige måder.

Adgang Liste over alle venner

Før udskrivningen, er det første skridt du skal tage at se alle dine venner på ét sted. Klik på fanen "Konto" øverst på siden, efter at du logger ind på Facebook. Vælg "Rediger Friends", og klik på "alle venner" på rullemenuen. Facebook vil liste dine venner i alfabetisk rækkefølge. Du kan kun se tres venner ad gangen, så klik på piletasterne til at navigere og få vist yderligere venner.

Kopiering og indsættelse til et andet program

Når du har adgang til dig venneliste, at en måde at udskrive det er at kopiere og indsætte fra Facebook i et andet program, som et tekstbehandlingsprogram. Klik med musen over den første ven på øverst på siden, og træk ned, indtil alle de venner på siden er valgt. Tryk på "CTRL C" på tastaturet for at kopiere listen. Flyt til tekstbehandlingsprogram. Tryk derefter "CTRL V" på tastaturet for at indsætte listen. Gentag for yderligere venner ud over den første 60. Når du har alle dine venner i tekstbehandlingsprogram, kan du redigere udseendet, så det ser bedre til udskrivning.

Udskrivning fra din browser

En hurtig måde at udskrive din venneliste er at udskrive direkte fra din browser. Højreklik på den webside, du vil udskrive, og vælg "Udskriv", eller vælge denne mulighed fra en menu, afhængigt af hvilken browser du bruger. Printeren vil udskrive siden som det ser ud. Bemærk, at layoutet ikke kan være ideel, da Facebook sider ikke er beregnet til udskrivning.

Eksport til et andet program

Afhængigt af, hvilken software du har på din computer, kan du være i stand til at eksportere din liste over venner direkte fra din webbrowser til et andet program. Højreklik i browservinduet på den side, du vil udskrive, og se hvilke muligheder du har til eksport. Hvis du har en PDF skriftligt program som Adobe Acrobat, kan du konvertere siden til et PDF-dokument, derefter udskrive det. En anden måde at eksportere en webside til en PDF forfatter er at vælge "Udskriv" i din browser, og vælg "PDF", når du vælger printeren. Fordelen ved at eksportere siden til en PDF-writer eller andet program er, at du har flere udskriftslayout muligheder.


relaterede artikler