Sådan Konverter EXE til Service

May 30

Windows service Applications kan du oprette eksekverbare filer, der kører, så snart en computer støvler, og fortsætte med at køre i baggrunden, så længe du ikke udsteder en kommando til at holde pause eller stoppe tjenesten. Windows leveres med et hjælpeprogram kaldet SC værktøj, som kan konvertere standard EXE-filer til tjenester. Brug dette værktøj, hvis du vil have din nylig udviklet program til at udføre sine systemet overvågning funktioner eller skjulte processer i baggrunden uden afbrydelse.

Instruktioner

1 Gå til "Start" menuen og skriv "cmd" i tekstfeltet. Klik på "Kør" og skriv "cmd" i tekstfeltet, hvis du bruger Windows XP. Tryk på "Enter" tasten for at starte Kommandoprompt.

2 Få navnet på din computer ved at skrive "ipconfig / all" - uden anførselstegn. Rul op, så du kan se den "Host Name" og noterer navnet ved siden af ​​tyktarmen.

3 Skriv "sc [HOST_NAME] [EXE_file]" - uden anførselstegn - hvor du erstatter [HOST_NAME] med det navn, du hentet i trin 2, og [EXE_File] med den fulde sti til den eksekverbare, du vil konvertere til en service. For eksempel, hvis din vært er "TestComp", og du vil konvertere "text.exe" i "Backup" mappe i din primære drev, skriv kommandoen: sc TestComp C: \ Backup \ text.exe - og tryk på "Enter" -tasten.

TIPS

  • Vedlæg stien i anførselstegn, hvis et mappenavn eller filnavn indeholder mellemrum.

relaterede artikler