Sådan Burn AVI filer til en dvd-disk i OpenSource

May 22

Sådan Burn AVI filer til en dvd-disk i OpenSource


Open source software har et par fordele i forhold til kommerciel software. For én ting, er det ofte gratis. For det andet, det har en tendens til at blive ofte opdateres, den oprindelige skaberen selv eller andre programmører. Hvis du har kodning evne, kan du selv ændre det, men du vil. Selv hvis du ikke ønsker at ændre koden, kan du stadig bruge det. Mange brugere gerne støtte open source-projekter i løbet af for-profit virksomheder. Uanset kategori du falder i, er der flere open source-projekter, der vil hjælpe dig med at forbrænde AVI-filer til en dvd-disk.

Instruktioner

1 Brænd AVI filer til en dvd med DVD Flick. Dette program tilbyder en nem at forstå brugergrænseflade som lader dig brænde AVI-filer til en DVD simpelthen som datafiler. Alternativt du konvertere filerne til et attraktivt DVD, komplet med menuer og billeder. Den "Opret DVD" -funktionen vil lede dig gennem det grundlæggende.

2 Brænd AVI filer til en dvd med InfraRecorder. Dette program tilbyder mere tilpasning end DVD Flick, men er mindre tilgængeligt for nybegyndere. Du kan sætte AVI-filer på dvd'er direkte. Alternativt, hvis du vil brænde flere kopier af den samme DVD, eller du kan oprette en "disk image." En disk billede er en "virtuel DVD" på din harddisk, der kan brændes på et vilkårligt antal dvd'er.

3 Brænd AVI filer til en dvd med Håndbremse. Selvom bedst kendt for sin video konvertering evner (herunder DVD til AVI), Håndbremse tilbyder også brændende evner. Du skal blot indlæse dine AVI-filer og klik på knappen "Brænd". Hvis du tror, ​​du måske ønsker mere avancerede video-værktøjer ned linjen, kan dette være et godt valg, selv hvis du ikke bruger det meste af Håndbremse funktioner endnu.


relaterede artikler