Hvordan åbner jeg en Gateway MT3419 notebook?

August 7

Hvordan åbner jeg en Gateway MT3419 notebook?


The Gateway MT3419 notebook er en version tilbydes til dem med bærbare computing behov, men som ikke ønsker hovedparten af ​​en almindelig bærbar. Denne model indeholder en indbygget DVD / CD afspiller. Hvis du ikke er vant til den tynde profil denne stil computer kan du have problemer regne ud, hvordan at åbne din Gateway MT3419 notebook. Når du ved, hvor låsen er er det let.

Instruktioner

1 Gør din Gateway MT3419 notebook, så forsiden af ​​computeren vender mod dig. Hængslet på LCD-skærmen skal vende væk fra kroppen.

2 Sæt din tommelfinger på LCD låsen beliggende i centrum af den forreste kant af LCD-skærmen del af den bærbare computer.

3 Skub låsen til højre med tommelfingeren og hold den i denne position.

4 Åbn Gateway MT3419 notebook ved at løfte LCD-skærmen op ved at skubbe op på låsen. Det kan være nyttigt at bruge den frie hånd til at holde den nederste halvdel af den bærbare i en stabil position, mens du løfter den øverste del.

TIPS

  • Dæk tastaturet af dine åbne notebook med et lille håndklæde eller lommetørklæde, når den ikke er i brug for at forhindre støv og snavs fra opbygning i låsen slots.
  • Tving aldrig låsen for at åbne, du kunne bryde det. Hvis låsen er fast, tage din bærbare pc til et værksted for at undgå skader.