Hvordan kan man se hvis du har været googlede

March 14

Hvordan kan man se hvis du har været googlede


Det er ikke muligt at sige, om du er blevet googlede, især hvis dit navn er ikke enestående. Men der er flere værktøjer til at hjælpe dig med at bestemme, om en bestemt sætning er blevet googled, og der er også administrative værktøjer, der giver webmastere til at bestemme, hvordan trafikken ankommer til deres hjemmeside. Men der er ingen surefire måde at vide, hvis du specifikt er blevet googlede, eller som måske google dig.

Instruktioner

1 Opret en Google Adwords konto på Google og efter tilmeldingen til kontoen. Log ind på din Google Adwords konto.

2 Gå til "Google Adwords Search" i et nyt vindue.

3 Skriv dit navn ind i feltet på Google Adwords hjemmeside "ord eller sætninger" og klik søg.

4 Klik på Avanceret, hvis du ønsker at inkludere specifikke indhold, søge inden for et geografisk område eller begrænse dine søgemuligheder. Når du har klikket på "Søg", Google vil vise de samlede globale månedlige søgninger og lokale månedlige søgninger relateret til udtrykket du har indtastet.

5 Hvis du har brug for mere specifikke data relateret til, om du er blevet googlede, kan du ønsker at oprette administrative indberetninger med en hjemmeside tilknyttet dit navn, så du kan samle præcise resultater. Processen for oprettelse af administrative advarsler relateret til dit navn vil være forskelligt for hver web-vært, så sørg for at følge din værtens anvisninger.

6 Endelig tjenester såsom Ziggs tilbyde information om hvem der kan søge efter dig som en betalt service. Derudover Go Daddy og andre website administration tjenester tilbyder effektive værktøjer til at hjælpe dig med at afgøre, hvem der besøger din hjemmeside.

TIPS

  • Når du søger efter dit navn i Google Adwords, skal du skrive det i anførselstegn for en mere nøjagtig match.

relaterede artikler