Sådan fjernes den Mysearch Tool Bar

April 25

Sådan fjernes den Mysearch Tool Bar


My Search Bar er et gratis, kan downloades plugin til Internet Explorer, Netscape Navigator og Firefox. Det er en browser add-on udviklet af MySearch.com, et websted, der giver brugerne mulighed for at søge på internettet med resultater samlet fra flere populære søgemaskiner på samme tid. Den MySearch Værktøjslinjen giver brugerne mulighed for at søge i MySearch motor direkte fra deres webbrowsere. Selvom det ikke er spyware, kan plugin markant bremse nogle computere og internetforbindelser. Heldigvis er det nemt at afinstallere fra din PC.

Instruktioner

1 Åbn Windows kontrolpanel. Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter "Control Panel" fra listen af ​​muligheder i pop-up boksen.

2 Vælg den indstilling, der vil tillade dig at ændre på din pc. I Windows 7, klik på "Programmer" og derefter vælge "Programmer og funktioner." I Windows XP skal du dobbeltklikke på "Tilføj og fjern software" ikonet i vinduet Kontrolpanel. Vent på listen for at udfylde med en liste over alle tilgængelige software på din computer.

3 Find MySearch Bar på listen over software ved at rulle ned. Som standard er disse programmer i alfabetisk rækkefølge. Klik én gang på software titel for at fremhæve den.

4 Fjern MySearch plugin. I Windows 7 skal du vælge "Fjern" ved siden af ​​plugin navn. I Windows XP skal du klikke på knappen "Fjern" på samme linje som MySearch Bar softwaren. Følg de enkle instruktioner på skærmen for at fuldføre fjernelse af plugin.

5 Genstart computeren. Dette afslutter fjernelse af MySearch Bar.

TIPS

  • Du skal genstarte din pc i slutningen af ​​fjernelsen; ellers kan MySearch bar stadig være synlig i din browser.