Sådan Gør din egen gratis online flash spil

July 17

En god måde at udtrykke din kreativitet og kærlighed til gaming er at oprette en gratis online flash spil. Flash spil er nemme at lave og ikke kræver, at du har nogen form for omfattende teknisk uddannelse til at bygge en. Flash spil heller ikke kræve, at du har et sofistikeret gaming system, der oprettes på din computer. Du kan bygge en bred vifte af spil fra forskellige genrer og udgive dine spil online for andre mennesker til at spille så godt.

Instruktioner

1 Gå til Sploder spil Creator hjemmeside. Rul ned på hovedsiden, indtil du ser "Platform Creator", og derefter klikke på det.

2 Klik på "join" mulighed for at oprette en konto. Dette vil tillade dig at gemme dit spil, så du kan spille det senere. Du kan klikke på "demo" og skabe et spil, men det vil ikke blive gemt.

3 Klik på fanen mærket "Blokke og fliser" på venstre panel på websiden. Herfra kan du vælge gulvet i dit spil niveau. Du kan også tilføje rør, teleporters og andre elementer til dit spil fra denne mulighed.

4 Tilføj vægge, dekorationer, fjender og power-ups til dit spil. For at få et bedre kig på din spillets layout, kan du bruge "+" og "-" for at zoome ind eller ud på en del af dit spil.

5 Klik på "Test", når du har gennemført dit spil. Når du er tilfreds med spillet, kan du udgiver den.


relaterede artikler