Hvordan kan jeg besked om, at jeg har Mail?

April 29

Hvordan kan jeg besked om, at jeg har Mail?


I denne alder af hurtig kommunikation, kan holde styr på e-mails være svært. Du ønsker ikke at tilbringe hele dagen stirre på din e-mail-konto, når du har andet arbejde at gøre. I fortiden, dette scenario betød swapping frem og tilbage mellem dit mailprogram og dit andet arbejde. Ved at oprette et anmeldelsessystem, kan du overvåge din email, mens du gør andet arbejde på computeren.

Gmail Brug af Chrome-browseren

Klik på ikonet gear i øverste højre hjørne af Chrome-browseren til at åbne menuen indstillinger. Dette bør være det første menupunkt på listen. I denne browser, er det let at forveksle gear- og skruenøgle ikoner. Gearet ikon er lige under skruenøgle én. Find fanebladet "Generelle indstillinger". Dette bør være den første fane på længst til venstre på "Indstillinger" side. Find "Skrivebordsunderretninger", som er placeret omkring en tredjedel af vejen ned på siden, og klik på "Ny mails på." Klik på "Gem ændringer", placeret nederst på siden. Hvis du lader "Indstillinger" side uden at klikke på "Gem ændringer", ingen af ​​dine ændringer vil blive iværksat. Vend tilbage til din indbakke. Du bør begynde at modtage dine første meddelelser under den næste runde af e-mail ankomster. Anmeldelsen vil være i form af en lille pop-up banner placeret i bunden af ​​din computerskærm. Denne anmeldelse vil forblive synlig i en kort tid, før det forsvinder.

Gmail Reader Gadget til Windows 7

Højreklik på en tom plads på din Windows 7-skrivebordet. Vælg "Gadgets" fra drop-down menuen. Dette vil bringe op "Gadget" vinduet. Klik på "Get More Gadgets Online." Dette vil åbne din browser til Microsoft Live Gallery side. Indtast e-mail-meddelelse i søgefeltet. Dette vil vise din gadget valg. Klik på "Download" under Gmail Reader Gadget indrejse og derefter klikke på "Install". Efter overførslen er fuldført, skal du klikke på Gmail Reader Gadget downloade for at aktivere gadget.

ePrompter

Klik på fanen download på ePrompter webstedet. Find "CNET" logo og klik på det. Dette vil tage dig til ePrompter downloadsiden på Download.com. Hent ePrompter og efter overførslen er færdig, skal du klikke på installationsprogrammet. Kør installationsprogrammet guiden ePrompter og indtaste din e-mail-konto oplysninger, når du bliver bedt om at gøre det. Du kan indtaste mere end én e-mail-konto med ePrompter.

vigtig Tips

Sørg for at du forbliver logget ind på Gmail ved hjælp af Chrome-browseren, eller du vil ikke modtage dine meddelelser. Hvis du er ligeglad med at bruge Chrome-browseren, men ønsker at bruge sin e-mail-anmeldelsessystem, skal du logge ind på Gmail i Chrome-browseren og minimere browseren. Derefter åbne din foretrukne browser og logger ind på din Gmail-konto. Det er muligt at blive logget ind på den samme e-mail-konto på den samme computer, så længe du bruger forskellige browsere. Glem ikke at logge ud af Gmail i begge browsere i slutningen af ​​dagen.