Sådan Konverter LNK til EXE

April 26

Sådan Konverter LNK til EXE


En LNK fil er en genvej, der peger på en EXE fil. Det er ikke muligt at konvertere data, der er lagret i en LNK fil, så det ville fungere som en exe-fil. Men du kan erstatte LNK fil med EXE fil den peger på, effektivt omdanne den til en exe-fil, der udfører nøjagtig samme funktion som LNK fil, men eliminerer behovet for at skabe en forbindelse mellem filerne. Udførelse denne konvertering vil tillade dig at starte EXE-fil uden at bekymre sig, hvis LNK genvej virker eller ej.

Instruktioner

1 Find den mappe, der indeholder den LNK genvejsfilen.

2 Højreklik på LNK-filen, og vælg "Egenskaber". Vælg "Genvej" fanen. Kopier hele teksten i afsnittet "Mål", og indsætte den i "Adresse" tekstfeltet i mappen. Hvis genvejen er placeret på skrivebordet, åbn "Denne computer" og indsætte teksten i feltet "Address".

3 Fjern anførselstegn omkring teksten og slette den sidste del af filnavnet, der indeholder "EXE" udvidelse. For eksempel, hvis du har indsat denne genvej ind i feltet "Adresse", skal du ændre det til den næste adresse.

Original:

"C: \ Program Files \ Wolfram Research \ Mathematica \ 6.0 \ Mathematica.exe"

Rettet:

C: \ Program Files \ Wolfram Research \ Mathematica \ 6,0 \

4 Tryk på Enter-tasten. Find EXE-fil. Hvis du ikke kan se filtypen for EXE-fil, skal du klikke på "Funktioner", vælg "Mappeindstillinger," klik "Vis," Disable "Skjul filtypenavne for kendte filtyper", og klik på "OK". Højreklik på EXE-fil og vælg "Kopier".

5 Vend tilbage til den mappe, der indeholder LNK fil. Højreklik på LNK-filen, og vælg "Slet". Højreklik skærm på mappen og vælg "Sæt ind". Dette omdanner den LNK fil i en exe-fil.


relaterede artikler