Sådan Embed PDF-filer

April 27

Sådan Embed PDF-filer


En PDF eller Portable Document Format fil, er en bekvem måde at bære og vise store dokumenter. En PDF præsenterer meget gerne en brochure. Når en seer klikker på et link for at åbne et PDF-dokument, vil Internet-serveren automatisk engagere passende fremviser eller bede brugeren om at installere en. Når du opretter en PDF til Internet visning, skal du bruge kode, der fortæller serveren til at lede efter en ekstern kilde og indlæse den. HTML integrerer fil i en normal webside. Protokollen syntaks er ligetil og gør give PDF-filer på din hjemmeside et stykke kage.

Instruktioner

1 Opret din PDF-fil ved hjælp af et program som Adobe Acrobat eller CutePDF. Indstil din PDF-fil at åbne i fuld skærm for at eliminere navigation værktøjer, såsom værktøjslinjen eller rullepaneler. Gem filen på din harddisk.

2 Åbn din HTML-editor, såsom Dreamweaver.

3 Vælg "File" fra toppen af ​​skærmen. Dette vil åbne menuen Filer. Klik på "Ny" fra valgmulighederne.

4 Føj kode for at integrere PDF-dokumentet. I HTML tagget "src" beder serveren til at søge efter noget ydre. I dette tilfælde, vi vil have det til at kigge efter en PDF-fil. Syntaksen til indlejring et PDF-dokument består af <embed src = "file.pdf" så bredde og højde af dokumentet. For eksempel, hvis du har oprettet en PDF-fil med titlen MyHome.pdf din kode vil se sådan ud:

<Embed src = "MyHome.pdf" width = "500" height = "375">

Denne kode vil integrere en PDF fil kaldet MyHome. Filen vil være 500 pixels bredt og 375 pixels høj.

5 Upload både HTML-siden og PDF-fil til din server. Sørg for, at de er placeret i samme mappe.


relaterede artikler