Hvordan at oprette din egen Installer

July 20

Hvordan at oprette din egen Installer


Lav din egen installatør for Windows-programmer med Visual Studio Installer, et gratis værktøj fra Microsoft. Installationsprogrammet værktøj hjælper oprette og pakke Windows Installer-baserede opsætninger. Installatøren er baseret på en data-drevet model og inkorporerer alle installations- data og instruktioner i en enkelt, fuld pakke.

Instruktioner

1 Gå til Microsofts websted og hente Visual Studio Installer. Installer programmet ved at klikke på setup filen og følge troldmænd. Klik på "Start", "Alle programmer" og "Visual Studio Installer." Klik på "Nyt projekt" i menuen "Filer", i VSI. Vælg "Visual Basic Installer" i "Nyt projekt" dialog. Angiv navn og placering for installatøren og klik på "Anvend".

2 Vælg "Kører på enhver locale med engelske dialoger" i "VSI Setup Wizard" ved at markere afkrydsningsfeltet. VSI vil næste oprette et nyt projekt, læse VB projekt afhængigheder at tilføje dem til projektet, og generere filer, der skal installeres.

3 Vælg kommandoen "Egenskaber" i menuen "Project". Definer "Output filnavnet," "Output mappe" og vælg "Build type" som "Installer" og "Komprimering" som "Standard Installer." Klik på "OK" for at afslutte installationspakken konfiguration.

4 Vælg "foreningen" i "Egenskaber". Højreklik på foreningen og vælg "Føj Document Type." Angiv dit lokalnummer som .ext. Højreklik på den nye udvidelse, skal du vælge "Tilføj Verbum" og vælg "Åbn". Dette er for at gøre det muligt for brugere at åbne .ext filen, når dobbeltklikke på det.

5 Åbn "File System" element. På listen over mapper, skal du klikke på "Application Folder", og tilføje eller fjerne filer efter behov. Den eksekverbare filer, tekst og billeder skal være indeholdt i mappen Programmer. For at tilføje flere Windows specielle mapper, skal du højreklikke og vælge "Tilføj Special Folder", og vælg den specifikke mappe, du har brug for.

6 Vælg "Genopbyg" i menuen "Build" for at oprette din installationspakken. Vælg "Launch Installer" i menuen "Project" for at teste din pakke.