Sådan oprettes en Coming Soon Side Før lanceringen af ​​en hjemmeside

June 21

Sådan oprettes en Coming Soon Side Før lanceringen af ​​en hjemmeside


Designe en hjemmeside er en meget tidskrævende opgave, og kan tage uger eller endda måneder at gennemføre. En måde at forhindre besøgende i at få den forkerte idé er at skrive "Coming Soon" på din startside. Tilføjelse af en kommer snart side er en fantastisk måde at lade dine besøgende ved, at du har et websted, men det er ikke helt færdig. Dette er vigtigt for alle, der er at designe en ny hjemmeside.

Instruktioner

1 Gå til din computers "Start" menuen og åbne et nyt dokument i Notesblok. En anden tekstbehandlingsprogram kan også være bruges.Dette er, hvor du vil skrive i din kommer snart kode.

2 Type <html> <head> <title> kommer snart </ title> </ head> <body> <p> Webstedet Coming Soon </ p> </ body> </ html>. Indsæt en titel, du ønsker i mellem "title" og "krop" tags. Denne kode kan også indtastes og fremvist i Adobe Dreamweaver. Adobe Dreamweaver giver brugeren mulighed for at se det billede, at koden producerer.

3 Gem filen som index.html i en mappe, der er udpeget til din webside.

4 Log ind på din webserver via FTP eller en værtsvirksomhed kontrolpanel. FileZilla (se Resources) er et FTP-program, der er gratis og er meget nyttigt for denne operation.

5 Upload din index.html fil i www eller public_html mappe. Indtast webstedets URL i din browser og se din side.

TIPS

  • Det anbefales ikke at bruge sætningen "Under Construction", fordi din hjemmeside er ikke en byggeplads.

relaterede artikler