Sådan betjenes E-Reader

June 18

E-Reader er et program designet til computer operativsystemer og håndholdte enheder, såsom Palms og BlackBerrys, der fungerer på samme måde som den populære Kindle læser enhed, der er fremstillet af Amazon. E-Reader-software giver brugerne mulighed for at downloade og se bøger elektronisk, viser bog tekst én side ad gangen, og også indeholder yderligere funktioner, som tekstformatering og billeder. Standardversionen af ​​E-Reader er tilgængelig gratis til en enhed, og der er også en Pro version, der indeholder flere funktioner, som yderligere farver og skrifttyper.

Instruktioner

1 Download E-Reader-software til dit operativsystem eller enhed. Alle versioner af E-Reader findes på E-Reader hjemmeside. Du vil se kun Pro udgaver af softwaren, men det vil blive opført gratis. Dette er den version du ønsker at hente.

2 Installer E-Reader-software på enheden. E-Reader kan installeres på computere som en standard ansøgning, ved at dobbeltklikke på ikonet for installation og efter skærmene gennem installationsprocessen. For at installere på en Palm eller Blackberry, bruge "Install" funktion tilgængelig i desktop software til enheden. E-Reader vil blive installeret, når enheden er synkroniseret med computeren.

3 Åbn E-Reader-software og en liste over alle de eBøger er gemt på enheden vil automatisk blive vist. Fremhæv enhver bog i listen for at vælge den bog, og klik eller tryk på "Åbn" for at åbne den bog.

4 Vend siderne i E-Reader af flere forskellige midler. Du kan trykke på bunden af ​​skærmen for at bevæge sig fremad i bogen eller øverst på skærmen for at flytte tilbage i bogen. Du kan også bruge siden op og side ned for at flytte frem og tilbage i bogen. På en enhed med piletasterne, kan du bruge op og ned pilene til at navigere gennem bogen.

5 Åbn E-Reader menuer ved at trykke ind på menuknappen området, hvis din håndholdte har en, i bunden af ​​skærmen. Hvis din håndholdte har et tastatur, skal du bruge den udpegede tastekombination for at komme til menuerne. Menuer på E-Reader nævnes "Book" menuen, "Go" menuen og menuen "Indstillinger". Brug menuen "Book" for at tilføje og slette eBøger, menuen "Go" for at navigere gennem den aktuelle e-bog, og menuen "Options" for at aktivere E-Reader funktioner, såsom "Auto Scroll" valgmulighed, som lader siderne rulle og slå på deres egne, så du ikke behøver at manuelt slå dem.

TIPS

  • Du vil få adgang til Pro E-Reader funktioner til en periode efter download, hvorefter du får mulighed for at købe denne version. Hvis du vælger ikke at betale for den pro version, vil E-Reader software, der allerede er installeret på enheden standard til standard udgaven.
  • Når du åbner enhver e-bog for første gang, kan du blive bedt om at indtaste dit navn og kreditkort, der blev brugt til at købe bogen for at låse bogen. Dette vil blive krævet kun én gang.

relaterede artikler