Hvordan jeg Disguise My Voice Brug Skype på min Mac?

June 22

Du kan bruge Skype VOIP (Voice Over Internet Protocol) til at tale over din Mac til andre Skype-brugere overalt i verden. Hvis du bruger chatfunktionen i Skype, mens du spiller spil, kan du ønsker at skjule din stemme til bedre påtage sig rollen som dit spil karakter. Mens pc-versioner af Skype har mange real-time voice-effekt tilføjelser til rådighed, er der ingen tilgængelige for Mac. Men du kan skjule din stemme ved hjælp af Skype på din Mac ved at installere en bro program og bruge vokale effekter fra uafhængige Mac lydprogrammer. Jack OS X er det eneste program tilgængelig for Mac, der vil sende audio input gennem et program (det audio-effekter programmet) og ind i en anden (Skype chat). Det er nemt at bruge og installere, og bedst af alt, dets frie.

Instruktioner

1 Hent og installer Jack OS X-program (brug linket i nedenstående Resources). Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på den JackOSX.pkg filen for at starte installationen. Følg instruktionerne, som de vises på skærmen.

2 Dobbeltklik på X-ikonet Jack OS i mappen Programmer for at starte Jack Pilot applikationen.

3 På menulinjen øverst på din Mac, under titlen "Jack Pilot," vælg "Indstillinger". Sørg for at dine præferencer er indstillet til to kanaler under Jack Router-indstillinger og vælg "Automatisk-Connect med fysiske porte." Sørg for, at resten af ​​dine præferencer bruger den ønskede indtastningsmetode (indbygget eller ekstern) og output, og at bitraten er på 44100 Klik på "Gem".

4 "Jack aktivere" din lyd-effekter program og Skype. Åbn hvert program, og under "Indstillinger", vælg Jack Router som middel til output for audio-effekter program og input til Skype. Gem hver af disse præferencer. Du er nu klar til at tilføje effekter til din stemme med dit lydprogram til at blive hørt via Skype.

TIPS

  • Brug hovedtelefoner når du taler på Skype på denne måde. Der vil være en meget lille forsinkelse på grund af den digitale behandling af virkningerne på din stemme, som kan være meget distraherende, hvis du lytter gennem åbne højttalere. Hovedtelefoner vil hjælpe med at isolere lyden og gøre det mindre distraherende for dig. Den person, du taler med, vil ikke være klar over forsinkelsen på alle.
  • Anvendelse af voice-skiftende software på en VOIP opkald er beregnet til underholdning alene. Du må ikke bruge softwaren til at sige eller gøre noget, der kunne føre til anklager om chikane eller svig.

relaterede artikler