Sådan oprettes visitkort med Vistaprint

January 12

Visitkort er blevet en standard for alle professionelle. Med visitkort tilgængelig, vil du have en lettere gang uddele dine oplysninger til folk. Med VistaPrint, er det nemt at spare tid og penge at skabe høj kvalitet visitkort.

Instruktioner

1 Gå til VistaPrint og oprette en konto. Processen er enkel og tager kun et par minutter. Dobbelt-tjek dine oplysninger for at kontrollere, at oplysningerne er korrekte. Du ønsker ikke dine produkter at ende på en anden placering.

2 Nu er det tid til at komme i gang. Du har et par muligheder, når du opretter visitkort med VistaPrint. Du kan designe dine egne kort, skal du vælge en skabelon, upload dit eget design, eller har en VistaPrint professionel skabe et design for dig. Hvis du vælger den sidste mulighed, det koster ganske lidt mere.

3 Vælg en skabelon at arbejde med for den hurtigste og nemmeste løsning. Du har mange designs at vælge imellem. Du skal blot søge efter branche eller stil. Hvis farverne ikke er til din smag, men du kan lide design, kan du være i stand til at ændre den farvepalet, når du redigere oplysningerne kortet.

4 Byg dit eget kortdesign via VistaPrint hjemmeside. Du har mulighed for at uploade dit eget logo eller billede, søger gennem deres billeder, eller ikke bruger en grafisk overhovedet. Når du vælger det, kan du vælge layout og farver.

5 Upload dit eget design, hvis du har en. Denne indstilling er bedst, hvis du vil have mere frihed med design og farver.

6 Når du vælger den design til dit kort, er det tid til at tilpasse det yderligere. Du skal udfylde oplysninger. VistaPrint har en færdig form, som du udfylder. Alt du skal gøre er at udfylde de nødvendige oplysninger, og det vil blive vist på kortet design på højre side af vinduet. Hvis en eller anden grund, du ikke kan lide, hvor tekstbokse er placeret på kortet, kan du ændre den rundt i "Avanceret redigering" funktion.

7 Afslut dit design. Dobbelt-stavekontrol og information for at sikre det er korrekt. Hvis du er sikker på, at oplysningerne er perfekt, du bare nødt til indledende i bunden for at godkende design.

8 Vælg mængden. Mængden af ​​visitkort du bestiller er op til dig. Du vil blive bragt til en side, der kræver, at du vælger den mængde. Priserne er angivet sammen med det.

9 Vælg papir. Afhængigt af kortet, vil du have et par muligheder. Det er sat til at mat papir, men hvis du vælger en anden bestand, bliver du nødt til at betale ekstra.

10 Design ryggen. Der er en hel del muligheder at vælge imellem. Du kan efterlade bagsiden blank, tilføje en kalender, udnævnelse indstillinger, og meget mere. Standarden er sat til blank for premium-kort.

11 Gå gennem resten af ​​købsprocessen. Du vil få tilbud til matchende produkter, tilbehør og andre elementer. Du behøver ikke at købe disse. Når du kommer til din indkøbskurv, vil du se dit kort design. Fortsæt. Udfyld oplysninger forsendelse og betaling. Når din bestilling er godkendt, vil du få en e-mail. Kig efter din bestilling med posten.

TIPS

  • Du kan uploade din virksomheds logo for at gøre det tilpasset til netop din virksomhed.
  • Glem ikke at tjekke de lodrette visitkort. VistaPrint indstiller automatisk standard for vandret. Du vil få flere muligheder, hvis man ser på begge layout.
  • For enkel genbestilling, gemme dit kort design til din profil, og du kan få adgang til den let på et senere tidspunkt.

relaterede artikler