Hvordan man laver en online dagbog for teenagere

November 1

Hvordan man laver en online dagbog for teenagere


Teenagere er blevet opdraget med World Wide Web. De hyppige online dagbøger, chat rooms, blogs og sociale netværkssider. Det er relativt nemt for alle at foretage en online dagbog. Der er mange gratis dagbog og blog-sites online at vælge imellem. Mange teenagere foretrækker en online dagbog over en fysisk, da den er lettere at skjule fra deres forældre og lillebror. Teenagere lufte og frigøre stress ved journalisering deres dybeste følelser og følelser om forældre, skole og kæreste problemer. Teenagere bør tage sig tid til at lære om Internet sikkerhed, når de overvejer, hvordan man laver en online dagbog.

Instruktioner

1 Undersøg gratis online dagbog websteder samt blogs for teenagere. En blog oprettet med wordpress.com tillader teenager til at skrive private sider samt offentlige stillinger, dele billeder og andre foretrukne hjemmesider samt modtage feedback fra læserne. Mange online dagbog sites giver teenagere mulighed for at gøre deres stillinger private eller offentlige, mens andre er helt fortrolige, såsom edailydiary.com eller helt offentlige, såsom opendiary.com.

2 Tal med dine forældre om internetsikkerhed hvis online dagbog er offentligt. Det er vigtigt at komme til en forståelse af, hvad der kan blive offentliggjort og ikke bogført og også, hvis den forælder bør eller vil læse dagbogen.

3 Følg website instruktioner for at tilmelde dig en konto ved at registrere en e-mailadresse og skabe en privat adgangskode.

4 Design online dagbog ved at vælge farver og mønstre, der tilbydes af den valgte hjemmeside.

5 Begynd at skrive dine tanker, drømme og frygt. Det kan være godt at bare begynde at skrive og lad ordene flyde. Du kan blive overrasket over, hvad der kommer ud ved at åbne dit hjerte og sind og skrive. De fleste online dagbog sites giver dig mulighed for at redigere eller slette et indlæg når som helst.

TIPS

  • En online dagbog er praktisk, fordi det er tilgængeligt fra enhver computer eller mobiltelefon med internetadgang.
  • Nogle online dagbøger har en påmindelse begivenhed for ting som fødselsdage.
  • Det er nemt at søge, redigere eller slette tidligere dagbogsnotater.
  • Nogle sites som livejournal.com kan slå dine indlæg til en bog.
  • Online-websteder kan ikke holde sikkerhedskopier af din journal.
  • Værten kunne lukke sin butik og dagbogen kunne være tabt for evigt.

relaterede artikler