Sådan oprettes en Magasin Tema for WordPress

November 20

Talrige temaer er tilgængelige fra WordPress - fri og dem med en pris - som du kan bruge eller tilpasse til at skabe et magasin-stil udseende og funktion til din hjemmeside. Primært, der er meget mere foregår med disse temaer, fordi du udstationering mere end blot en blog, en "om" side og arkiver. Mange temaer giver nok tilpasning til at passe din opfattelse af, hvad et online magasin stil skal være.

Instruktioner

1 Tænk ud af, hvad du ønsker at sætte på dit websted. Hvis dit koncept af et magasin stil fokuserer på foto display, kig efter temaer, der tillader udstationering af store billeder mod dramatiske baggrunde. Hvis du ønsker en mere newsy tilgang, vælge temaer med to eller tre kolonner, endda fire, som udstillingsvindue flere kategorier. En enkel baggrund, som ikke kommer i vejen for nyheden fungerer bedst.

2 Brug temaer med mørke baggrunde at gøre billeder standout i foto-stil magasin layouts. Det behøver ikke at være sort. Ved hjælp af en dyb blå eller en dæmpet rød med en vigtigste søjle af hvid for indhold og billeder fungerer godt. Undgå lyse farver til baggrunde. Nogle temaer lader billeder bløder fra lys eller hvid vigtigste søjle i mørke rammer, effektive til at skabe en stærk, minimalistisk tema. Undgå grafiske elementer med dikkedarer. Du ønsker designet holdt enkel at lade billederne giver den grafiske effekt. Hold tekst til et minimum, og forlade masser af plads omkring de billeder, eller hvid plads, som det hedder på tryk. Én vigtigste søjle og en side bar for links er alt hvad du behøver.

3 Vælg temaer med hvide eller lyse baggrunde hvor tekst vil blive vist, når du opretter en nyhed stil magasin tema. Reverse tekst - lys tekst på mørk baggrund - er sværere at læse for noget, men korte elementer såsom et citat kassen. Uanset hvad du skriver eller indsamle nyheder på, du vil have højdepunkter fra flere kategorier på temaet hjemmeside, der kræver flere kolonner. Højdepunkterne for kategori bør tillade dig at placere små billeder for historier nævnt. På sider, der holder hele historien, skal temaet tillade placering af større billeder.

4 Tilpas temaerne efter behov for at passe din plan. Vælg temaer med en brugerdefineret header image, hvis du vil have din banner til at indeholde et logo eller grafisk billede, der mærker din online-magasin. Foto-stil magasiner, men kan gøre godt med bare et navn, og ingen billede, der er i strid med indholdet fotos. Vælg et tema, der er meget fleksibel, så du justere som du går sammen. Du kan starte ud med en to-kolonne news-stil tema, men senere opdager, at skifte til tre kolonner bedre passer, hvad du skal gøre.

TIPS

  • Hvis du håber at sælge annonceplads på dit websted, skal du vælge en hosting service, der accepterer WordPress gratis program fra WordPress.org. WordPress.com, hosting service for personlige blogs, ikke tillader brugerne at acceptere reklamer. Temaer dog arbejde på samme måde fra begge.

relaterede artikler