Sådan tilføjes en Netgear USB Print Server

June 5

Sådan tilføjes en Netgear USB Print Server


Hvis du bruger en server på arbejde eller derhjemme, kan du dele filer mellem computere, og du også dele den samme internetforbindelse. Hvis du vil, kan du dele en printer også. Dette giver dig mulighed for at bruge en enkelt printer og ikke købe en anden printer til alle rum. For at gøre dette skal du bruge en printer server, såsom en Netgear USB printserver. Du kan købe denne server fra de fleste computer elektroniske butikker.

Instruktioner

1 Sæt Ethernet-kablet i en af ​​de "Out" porte på din server router. Tilslut den anden ende i "In" port på bagsiden af ​​Netgear printerserveren. Dette sender signalet fra routeren til og fra Netgear-serveren.

2 Sæt USB-kablet i USB-porten på bagsiden af ​​printeren.

3 Sæt den anden ende af USB-kablet i en af ​​USB-portene på printeren serveren. Power Netgear USB printserver og printeren.

4 Sæt printerens driver installations-cd'en i en af ​​computerne. Momentant guiden installation belastninger. Følg den korte sæt anvisningerne for at fuldføre printerdriveren setup. Gentag processen på alle de printere, du har tilsluttet til serveren.


relaterede artikler