Hvordan bruger jeg en Flash Drive med min bærbare computer?

November 9

Hvordan bruger jeg en Flash Drive med min bærbare computer?


Flash-drev, også kendt som flash-hukommelse eller tommelfinger drev, er populære data lagringsenheder, der bruger Universal Serial Bus (USB) teknologi. Fordi flash drev er sikrere, hurtigere og mere pålidelig end diskettedrev, har de effektivt gjort diskettedrev forældet. Flash drev kan gemme alle typer af datafiler, herunder videofiler, MP3-filer og software-applikationer og er kun begrænset af den mængde diskplads til rådighed. For at bruge et USB-flashdrev på din bærbare computer, skal du slutte enheden til den bærbare USB-port og vente på din computer til at genkende enheden.

Instruktioner

1 Sæt USB-flashdrevet i den bærbare computer USB-port. Fjern hætten fra din flash-drev og sætte USB-stikket i en af ​​din bærbare tilgængelige USB-porte. Dette vil tænde flashdrevet og begynde den automatiske installation af enheden.

2 Undersøg, om den bærbare computer genkender enheden. Efter at sætte flashdrevet i en USB-port på din bærbare computer, skal du vente ca. 10 sekunder til din bærbare computer til at konfigurere og installere flashdrevet. Hvis du bruger Windows operativsystem på din bærbare computer, vil du se en kort meddelelse på proceslinjen, at din bærbare computer har afsluttet konfigurere flashdrevet, og at flashdrev er klar til brug.

3 Installere yderligere software. Afhængigt af mærket på dit USB-flashdrev, kan det komme med valgfri software, såsom datasikkerhed software. Når din bærbare computer har afsluttet konfigurationen af ​​din flash-drev, kan et nyt vindue eller pop-up-menuen vises spørger, om du vil installere flashdrev er valgfri software. Hvis du vil installere denne software, skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du vælger ikke at installere ekstra software, vil din flash-drev stadig arbejde, selvom du ikke vil have adgang til de ekstra funktioner softwaren ville have givet.

4 Se filerne på flashdrevet. Når du har udfyldt installerer flash-drevet, skal du finde den flytbare diskdrev genvej, der vises. I Windows kan du finde dette ikon i "Denne Computer". På en Mac, vil den flytbare diskdrev ikon på skrivebordet. For at bruge flash-drev, skal du blot dobbeltklikke på dette ikon og kopiere og indsætte filer i drevet til at gemme dem, eller trække ikonerne på skrivebordet for at flytte dem over på din bærbare computer.

5 Fjern flashdrevet. Når du er færdig med at bruge flash-drevet, fjerne det fra din bærbare computer. For at undgå at miste gemte data på din flash-drev, først slukke for enheden, før du fjerner den fra din bærbare computer. I Windows XP, gør dette ved at få adgang ikonet "Sikker fjernelse af hardware" på proceslinjen, og klik derefter på "Stop". Mac-brugere kan lukke flashdrevet ved at trække dens symbol til papirkurven.

TIPS

  • USB-flashdrev er generelt klar til brug umiddelbart efter at tilslutte dem i computerens USB-port og kræver ikke installation af drivere.