Hvordan du kopiere en kontakt fra en liste til en anden i Microsoft Outlook?

October 24

Microsoft Outlook byder på mange nyttige funktioner fra at organisere en kalender til at organisere din email adressebog. Ved tilrettelæggelsen din adressebog, er det nyttigt at have flere mapper eller lister dine kontakter. Denne måde kan du gruppere kontakter efter, hvordan du kender dem. Og som kan ofte være tilfældet, kan én post hører hjemme i mere end en liste. Kopiering, at kontakt til en anden liste er enkel.

Kopiering af en kontakt

For at få en kopi eller kopieret post i din adressebog, skal du først oprette den oprindelige post. Gør dette, som du altid har, gemmer posten i dine kontakter, uanset hvilken mappe (eller liste), du foretrækker. Så for at kopiere denne til en anden placering alt du skal gøre er at åbne din adressebog, og find denne kontakt.

Når du finder den kontakt, du ønsker at kopiere, skal du dobbeltklikke på den for at åbne kontaktpersonens oplysninger fil. Dette vil give dig flere muligheder til rådighed på den øverste værktøjslinje. Klik på "File" og vælg fra menuen "Kopier til mappe." Dette åbner op en anden kasse, hvor du vil vælge "Kontakter" for at se alle lister mappen du har til rådighed. Find det sted, du vil have din kontaktperson kopieres til, og vælg den. Klik derefter på "Okay." Det er så simpelt, at kontakten er blevet kopieret til en anden kontakt mappe.

I din organiserede mapper eller lister over grupperede kontakter, kan du have postlister dannet. For at tilføje en kontakt til en liste, alt du skal gøre er at åbne din eksisterende liste. Vælg "Vælg medlem." Dette vil tillade dig at søge gennem din adressebog. Find den kontakt, du vil tilføje, og vælg det navn, klik på "medlem" og derefter klikke på "Okay." Det vil tilføje navnet til postlisten. Når du lukker listen, skal du sørge for at gemme det.


relaterede artikler