Hvordan til at komprimere et Excel regneark

September 11

Hvordan til at komprimere et Excel regneark


Excel-regneark kan indeholde enorme mængder af data. Du kan opleve, at et Excel-regneark, du har skabt, er simpelthen for store til at gemme på din flash-drev eller til at sende i en e-mail. Løsningen på dette problem er at komprimere Excel-regnearket ved at placere filen i en komprimeret eller lynlås, mappe. Komprimere regnearket giver dig mulighed for at reducere størrelsen på filen uden at miste dine data.

Instruktioner

1 Hold markøren over Excel-regneark fil og højreklik på den. En menu vises.

2 Find kommandoen på menuen, der beskæftiger sig med lynlås eller komprimerede mapper. Denne kommando vil være noget lignende "Føj til zip-fil," "Send til komprimeret (zippet) mappe" eller "Opret en komprimeret mappe."

3 Klik på "Ny" eller "Opret ny", hvis du ikke kan finde en kommando, der direkte beskæftiger sig med lynlås eller komprimerede mapper. Fra den nye menu, der vises, skal du være i stand til at finde den rette kommando.

4 Klik på kommando, når du finde den. Dette vil komprimere Excel-regneark i en komprimeret eller zippet mappe.

5 Højreklik på et tomt område på skrivebordet, hvis du ikke kan finde en ordentlig kommando i menuen Excel. Vælg "Ny" og klik på "komprimeret (zippet) mappe." Dette vil skabe en komprimeret mappe på skrivebordet.

6 Klik på din Excel-regneark fil, og træk det i den nye komprimerede mappe.