Sådan oprettes en Pareto Chart i Windows 2007

September 5

Microsoft Excel 2007 kan skabe en Pareto diagram med en skabelon på "Office.com" hjemmeside. Den Pareto diagram bruger et søjlediagram, der viser kategorier i faldende rækkefølge med de længste barer til venstre til de korteste barer på højre. Tilpas et gratis, downloadet skabelon til at indsætte kategorier for årsager eller problemer. Målingerne kan indbefatte omkostninger, frekvens eller andre enheder over en tidsperiode.

Instruktioner

1 Åbn Excel 2007-programmet for at vise en ny projektmappe.

2 Klik på fanen "File" på kommando bånd til at vise en liste over kommandoer.

3 Klik på "Ny" i venstre rude for at vise en liste over skabeloner fra "Office.com."

4 Skriv "Pareto" i "Søg Office.com for skabeloner" tekstfeltet. Tryk på "Enter" for at vise søgeresultaterne. Miniaturer for Pareto diagrammer vises.

5 Klik på et diagram miniature link for at få vist et større billede i højre rude.

6 Klik på "Download" knappen i højre rude. De Pareto skabelon kopi til de Excel-regneark.

7 Se tabellen for at hjælpe dig med at sortere kategorier og dataværdier i faldende rækkefølge.

8 Tilpas tabellen i regnearket med dine kategorier og data. Dataværdierne vil spænde fra høj til lav. Posterne vil opdatere på kortet. Nogle skabeloner vise diagrammet på en anden regneark. Klik det andet faneblad nær bunden af ​​skærmen, hvis det er nødvendigt, for at se den opdaterede diagram.

TIPS

  • Nogle skabeloner vil give adgang til Excels redigeringskommandoer. Den "Diagramværktøjer" bånd vil vise tre faner:. "Design", "Layout" og "Format" Tilpas diagrammet udseende ved at anvende kommandoer på "Diagramværktøjer" bånd. For eksempel, "Design" fanen indeholder "Chart Styles" med kolonne farver og baggrunde.
  • For at justere afstanden mellem den kolonne eller barer, højreklikke på bar eller kolonne i plottet område. En kort menu åbnes. Klik på "Format dataserie" for at åbne dialogboksen. Klik på "Series Options" i venstre rude. Klik og træk på knappen skyderen for "Gap Width" for at justere afstanden mellem søjlerne eller barer. Klik på "Luk".

relaterede artikler