Sådan redigeres en Mørk Video

April 20

Sådan redigeres en Mørk Video


Shooting film scener i mindre end optimal belysning kan resultere i en mudret, lav kontrast video, der er svært at se. En forkert blænde indstilling eller en ineffektiv kontrol automatisk eksponering på et kamera kan også resultere i mørke videoer, der kræver korrektion. Professionelle filmfolk benytte kommerciel videoredigeringsprogrammer at anvende filtre til overeksponerede film at lysne dem. Du kan gøre det samme ved hjælp af den gratis Windows Movie Maker program, der følger med Windows.

Instruktioner

1 Klik på menuen "Start" Windows og vælg "Alle programmer". Rul gennem listen over programmer, og vælg "Movie Maker" for at åbne programmet.

2 Klik på "Importer Media." Import Media Items vindue vil åbne og vise filerne på din harddisk. Vælg din video og klik på "Importer" for at lukke vinduet. En miniature af videoen vises i programmet & # 039; s medier område.

3 Træk miniaturen til bunden af ​​skærmen, og placer det på tidslinjen.

4 Højreklik på miniaturen i Timeline og vælg "effekter" fra genvejsmenuen. Et vindue vil åbne og vise "Tilføj eller fjern effekter" vinduet. Dette vindue har en liste over tilgængelige virkninger på venstre og en liste over de viste virkninger på højre. Den højre side af skærmen vil være tom, fordi du ikke har tilføjet nogen effekt.

5 Klik på "Brightness, Stigning" effekt på listen over tilgængelige effekter at fremhæve det. Klik på "Tilføj", og programmet vil flytte herom til listen af ​​viste effekter. Klik på "Annuller" for at lukke vinduet og gå tilbage til tidslinjen.

6 Klik på mellemrumstasten for at afspille videoen. Det vil blive vist lysere på grund af lysstyrke effekt. Klik på mellemrumstasten igen efter forpremiere på videoen for at holde pause det. Hvis videoen er stadig for mørkt, skal du gentage de to foregående trin. Hver gang du tilføjer en ekstra effekt lysstyrke til videoen, vil det blive lysere.

7 Tryk "CTRL + P" for at åbne "Publicer film" vinduet. Klik på "Næste" og indtaste et navn til den opdaterede video. Klik på "Næste" og derefter på "Udgiv" for at publicere filmen. Programmet vil gemme videoen.

TIPS

  • Begynd langsomt og gradvist anvende lysstyrken effekt, indtil du opnår det ønskede niveau af lysstyrke. Gem den ændrede video ved hjælp af et andet filnavn for at undgå at overskrive originalen.