Sådan installeres HyperCam 2

November 17

Sådan installeres HyperCam 2


HyperCam 2 er et freeware videooptagelse program til Windows, der giver dig mulighed for at fange en videooptagelse af alt hvad der sker på din computerskærm. Det er et nyttigt program til at lave videopræsentationer og computer tutorials. Brug HyperCam 2 du kan også optage fortællerstemme via computerens mikrofon og tilføje tekst noter til dine videoer. Installation af softwaren er en simpel proces.

Instruktioner

1 Gå til www.hyperionics.com.

2 Klik på linket "Download HyperCam" på HyperCam hjemmesiden. Gem HyperCam installationsprogrammet til din computer.

3 Kør HyperCam v. 2 installatør, som kaldes "HC2Setup.exe". Dette vil starte HyperCam installationsprogrammet.

4 Klik på "Næste>" knappen i HyperCam installationsprogrammet. Læs licensaftalen, og klik på knappen "Ja".

5 Vælg, om du vil have HyperCam v. 2, der skal installeres for alle brugere på computeren, eller kun for den aktuelle bruger. Standardindstillingen er "Installer for den aktuelle bruger." Vælg den mappe, hvor du vil installere HyperCam. Standard installation bibliotek er "C: \ Program Files \ HyperCam 2". Klik på "Næste>" knappen.

6 Fjern markeringen i feltet, hvis du ikke er der til at være en HyperCam 2 genvej på skrivebordet. Klik på "Næste>" knappen.

7 Klik på "Nej" knappen på næste side for at omgå installerer HyperCam værktøjslinjen. Hvis du ønsker at installere HyperCam værktøjslinjen og ændre din startside til en HyperCam-tilpassede hjemmeside, skal du klikke på "Ja" knappen i stedet.

8 Klik på "Næste>" for at starte installationen. Når installationen er færdig, skal du klikke på "Afslut>" knappen for at lukke installationsprogrammet.


relaterede artikler